KIWI tilbudsavis og tilbud

KIWI og Dagligvarer i din by og dit nærområde

Spar KIWI til dine favoritter!
Tilbud fra KIWI i København kuponen
TILBUD

Flere tilbud

(16)

Dette vil måske interessere dig om KIWI...

KIWI

Kiwi er en discount dagligvarekæde som er forholdsvis ny til Danmark, Den er delvist ejet af Dagrofa som også ejer super-best og resten er ejet af Norgesgruppen. Kiwi hed tidligere Alta discount og lå i Jylland og på Fyn, men da kæden nåede sjælland skiftede den navn til Kiwi og det hedder alle forretningerne nu.

Se alle Kiwis gode tilbud på discount dagligvarer her på Tiendeo.

Kiwi har mottoet " Discount på en ny måde" det må man sige de gør, det skal være let at handle handle hos Kiwi, så de har åbent længe 7 dage om ugen. Kiwi har stor fokus på økologi og med Kiwi kortet får du mange medlemstilbud både på økologi og på kvalitet.

Lavprissupermarkedet kiwi er ny til Danmark, men de  har siden de kom i 2007 gjort et stort indtruk, men stor fokus på økologi og den første i Danmark med 4 forretninger som er blevet svanemærket. Svanemærket er til dem som gennem hele forretningen har en ekstra fokus på miljørigtig produkter og produktion.

Kiwi er ejet af Norgesgruppen og Dagrofa og har stor fokus på økologi og kvalitet. Deres Svanemærkede forretninger har 8000 miljømærkede produkter, noget som ikke er set ofte i Danmark.

Kiwi lavpris har i Danmark 74 butikker  og 610 alt i alt, hvoraf de fleste ligger i Norge og der er store planer om at udvide i Danmark.

Kiwi er en lavprisvareforretning og derfor er de at finde hvor der er mange kunder som alle ønsker billige kvalitetsvarer. Det store fokus på økologi gør at de som er miljøbevidste også bruger Kiwi til daglige indkøb

Download Tiendeos App.
Nyeste tilbud!

Beskeder fra Tiendeo

Modtag de seneste kataloger fra
KIWI i din by på e-mail.