Black Friday Tilbud & Kataloger

BLACK FRIDAY 2020 ER NÆSTEN NU

Black Friday er lige rundt om hjørnet, og butikkerne forbereder allerede nu deres bedste tilbud for at forbrugerne kan få vilde rabatter på deres indkøb. I år finder den berømte Black Friday sted den 27 November, og du kan få det hele lige fra store rabatterteknologi til de laveste priser på mode og tilbehør eller husholdningsapparater. Forbered dig på at snuppe de bedste tilbud så snart de frigives på denne Black Friday!

Tiendeo-toptilbud for Black Friday

Vigtigste deltagende butikker i Black Friday

Logo Elgiganten
Logo JYSK
Logo Føtex
Logo Netto
Logo Rema 1000
Logo Harald Nyborg
Logo Bilka
Logo Liva-Stormarked
Logo ALDI
Logo Lidl
Logo Matas
Logo Silvan
Logo IKEA
Logo Stark
Logo MENY
Logo Fakta
Logo Kvickly
Logo YouSee
Logo Thansen
Logo Bauhaus
Logo XL-BYG

HVAD ER BLACK FRIDAY?

Black Friday kommer fra Amerika og finder altid sted på fredagen efter Thanksgiving. Selvom Black Friday-festlighederne først dukkede op sidste århundrede, har væksten fra 2005 været eksponentiel, og den har spredt sig til hele Europa og blevet en førende kommerciel begivenhed på verdensplan.

Mange forbrugere venter ivrig på denne dato, hvor de kan drage fordel af de mange tilbud, som butikkerne stiller til rådighed for dem. De planlægger deres køb for at få et produkt, de har brug for, komme i gang med juleindkøbene eller blot få fingre i et stærkt nedsat produkt, som de ikke engang har planlagdt at købe.


HVILKE TILBUD KAN VI FORVENTE?

Black Friday er så stor en succes, at 9 ud af 10 personer ifølge interne data fra Tiendeo vil deltage i Black Friday i år. Derfor ønsker de store detailhandlere som Rema 1000, Fætter BR, Føtex ikke at gå glip af muligheden for at sænke deres priser til fordel for deres kunder på denne dag.

Blandt de mest efterspurgte varer er mode og teknologi, da for eksempel tilbud på mobiltelefoner, fjernsyn eller vaskemaskiner medfører en betydelig prisforskel, hvilket betyder, at der kan opnås betydelige besparelser.

Derudover giver denne dato også en god mulighed for at komme i gang med julehandelen og dermed få de laveste priser på produkter, som du allerede har planlagt at købe.


PLANLÆG OG SPAR PENGE PÅ BLACK FRIDAY-TILBUD

For at få fat i de mest interessante tilbud, når de frigives, er god planlægning vigtig. Takket være Tiendeo kan du holde dig ajour med alle de rabatter, som butikker og virksomheder lancerer på denne dag, ud over at du kan sammenligne og finde de laveste priser for de forskellige produkter, du planlægger at købe.

Utrolige rabatter på teknologi, apparater, legetøj, møbler og meget mere venter på dig.

Gå ikke glip af noget, og hold dig opdateret om alle de seneste nyheder vedrørende Black Friday 2020!