Tiendeo official website
Black Friday

Black Friday 2023 Tilbud & Kataloger

BLACK FRIDAY 2023 ER NÆSTEN NU

Black Friday er lige rundt om hjørnet, og butikkerne forbereder allerede nu deres bedste tilbud for at forbrugerne kan få vilde rabatter på deres indkøb. I år finder den berømte Black Friday sted den 24 November, og du kan få det hele lige fra store rabatterteknologi til de laveste priser på mode og tilbehør eller husholdningsapparater. Forbered dig på at snuppe de bedste tilbud så snart de frigives på denne Black Friday!
Black Friday

Vigtigste deltagende butikker i Black Friday

  • Logo Bilka
  • Logo Kvickly
  • Logo Rema 1000
  • Logo Netto
  • Logo Føtex
  • Logo Lidl
HVAD ER BLACK FRIDAY?

Black Friday kommer fra Amerika og finder altid sted på fredagen efter Thanksgiving. Selvom Black Friday-festlighederne først dukkede op sidste århundrede, har væksten fra 2005 været eksponentiel, og den har spredt sig til hele Europa og blevet en førende kommerciel begivenhed på verdensplan.

Mange forbrugere venter ivrig på denne dato, hvor de kan drage fordel af de mange tilbud, som butikkerne stiller til rådighed for dem. De planlægger deres køb for at få et produkt, de har brug for, komme i gang med juleindkøbene eller blot få fingre i et stærkt nedsat produkt, som de ikke engang har planlagdt at købe.


HVORNÅR ER BLACK FRIDAY?

I år er Black Friday den 24. november. I løbet af de sidste par år har det været en normal praksis at begynde at tilbyde rabatter og kampagner cirka en uge før denne dato, og desuden fortsætte ind i den følgende weekend. Det blev kendt som Black Week.


FORHANDLERE DER DELTAGER I BLACK FRIDAY 2023

Hvert år deltager flere detailhandlere og brands i denne begivenhed, og de tilbyder utrolige rabatter. Både online og offline virksomheder ønsker at give deres kunder de bedste tilbud og kampagner. Derfor ønsker de store detailhandlere som Føtex, Power, Daells Bolighus eller SPAR ikke at gå glip af muligheden for at sænke deres priser til fordel for deres kunder på denne dag.

Desuden er der nogle forhandlere, der allerede har startet deres kampagne med tilbud og rabatter. Du kan lige nu finde gode tilbud hos visse forhandlere såsom My Home, Helsemin eller YouSee, og spare mange penge.


HVILKE TILBUD KAN VI FORVENTE?

Black Friday er så stor en succes, at 9 ud af 10 personer ifølge interne data fra Tiendeo vil deltage i Black Friday i år. Derfor ønsker de store detailhandlere som Elgiganten, IKEA eller Bilka ikke at gå glip af muligheden for at sænke deres priser til fordel for deres kunder på denne dag.

Blandt de mest efterspurgte varer er mode og teknologi, da for eksempel tilbud på mobiltelefoner, fjernsyn eller vaskemaskiner medfører en betydelig prisforskel, hvilket betyder, at der kan opnås betydelige besparelser.

Derudover giver denne dato også en god mulighed for at komme i gang med julehandlen og dermed få de laveste priser på produkter, som du allerede har planlagt at købe.


BLACK FRIDAY HOS TIENDEO

Hos Tiendeo ønsker vi at hjælpe brugerne med at finde alle de tilbud der kan hjælpe dem med at spare endnu flere penge på Black Friday. Af denne grund øges antallet af kataloger og kuponer som vi offentliggør i denne periode. I Mexico offentliggjorde vi for eksempel næsten 30% mere indhold sammenlignet med de foregående måneder under fejringen af Buen Fin 2019, den mexicanske udgave af Black Friday.

Den konstante opdatering af indhold, som vi tilbyder, giver brugerne større tillid til Tiendeo, så de bruger vores hjemmeside som reference, når de skal planlæggederes indkøb og finde de bedste tilbud i forbindelse med Black Friday. For igen at tage Mexico som eksempel, her steg antallet af katalog åbninger med 200% under Buen Fin 2019.


PLANLÆG OG SPAR PENGE PÅ BLACK FRIDAY-TILBUD

For at få fat i de mest interessante tilbud, når de frigives, er god planlægning vigtig. Takket være Tiendeo kan du holde dig ajour med alle de rabatter, som butikker og virksomheder lancerer på denne dag, ud over at du kan sammenligne og finde de laveste priser for de forskellige produkter, du planlægger at købe.

Utrolige rabatter på teknologi, apparater, legetøj, møbler og meget mere venter på dig.

Gå ikke glip af noget, og hold dig opdateret om alle de seneste nyheder vedrørende Black Friday 2023!
Black Friday