Juletilbud og Gaver 2022

VENT IKKE TIL JUL MED AT KØBE GAVER!

Mens du venter på at det bliver jul igen, kan du benytte alle de tilbud og kampagner, du finder i Tiendeo.

Tiendeo-toptilbud for Jul

Top-butikker med Jul tilbud

Logo Elgiganten
Logo JYSK
Logo Føtex
Logo Netto
Logo Rema 1000
Logo Harald Nyborg
Logo Bilka
Logo Liva-Stormarked
Logo ALDI
Logo Lidl
Logo Matas
Logo Silvan
Logo IKEA
Logo Stark
Logo MENY
Logo Fakta
Logo Kvickly
Logo YouSee
Logo Thansen
Logo Bauhaus
Logo XL-BYG

HVILKE JULETILBUD KAN VI FORVENTE?

Hvis man er forudseende kan man spare mange penge i julen: De største butikker såsom Stark, Harald Nyborg, Fleggaard, Matas, Coop.dk, Kop & Kande, Netto eller Irma har allerede udgivet særlige tilbud og kataloger for at vække din interesse.

De mest efterspurgte rabatter er på legetøj, elektronik og dagligvarer, hovedsageligt smartphones, fjernsyn og andre apparater. Mad er i helt sin egen kategori, i juletiden er der enormt mange søgninger efter julefrokost, risengrød, foreslår, eller gløgg og æbleskiver herunder også ting, der normalt ville blive udeladt på grund af prisen, men som kommer på tilbud i forbindelse med julen.


ORGANISER DIN SHOPPING FOR AT SPARE PENGE TIL JUL

Planlægning af indkøbene er den eneste måde at spare penge på i juleperioden, hvis man ikke ønsker at skære ned på festlighederne. Tiendeo gør det nemt at finde alle tilbud og rabatter i de brochurer og kuponer, som de forskellige mærker og detailbutikker giver på denne tid af året.

Gå ikke glip af de bedste kampagner fra supermarkeder og tilbud på legetøj, elektronik og møbler og få alt det, du ønsker dig. Julen er først lige begyndt.

Gode besparelser, god ferie!