Favorit

Inspiration tilbudsavis, rabatkoder og katalog

Favorit

Inspiration og Hjem og møbler i din by og dit nærområde

Spar Inspiration til dine favoritter!
Tilbud fra Inspiration i København kuponen
TILBUD

Flere tilbud

(0)

Dette vil måske interessere dig om Inspiration...

Christian Bitz har i samarbejde med Inspiration sammensat et komplet køkken design bestående af alt fra glas og tallerkener til krus og karafler.

Inspiration har igennem et samarbejde med Go’ Morgen Danmarks ernæringsekspert Christian Bitz sammensat et komplet køkkendesign lige efter Bitzs filosofi om mad i mindre portioner. Netop derfor er alle tallerkener f.eks. også designet med en lidt mindre spiseflade end standardtallerkener. Bitz har blandt andet tidligere modtaget Jordbærprisen og prisen som Årets Innovatør, og har skrevet hele 7 bestsellerbøger. Men det stopper ikke her, for Inspiration har også lavet et lignende samarbejde med det efterhånden meget velkendte gartner, Claus Dalby, lavet en kollektion af boligindretningsvarer såsom vaser, skjulere, stager med mere. Hvis man er til det allernyeste er det dog Inspirations samarbejde med interiørstylisten Pia Krøyer man skal se nærmere på. På hendes blog på Inspirations hjemmeside fortæller Krøyer nemlig om de nyeste varer i butikken, og hvordan de kan passe helt perfekt ind i dit hjem.

Inspiration er en isenkræmmerkæde der består af 45 butikker. Siden kædens stiftelse i 1982 af 15 selvstændige isenkræmmere er forretningen vokset til de i dag cirka 500 ansatte og den årlige omsætning på godt 800 millioner kroner. 

 

Inspirations er en af de førende isenkræmmere på det danske marked, de tilbyder alt til hjemmet, fra køkkenmaskiner til den nyeste Kähler vase, du kan få alt hos Inspiration. Inspiration tilbyder dig gode rabatter hvis du er medlem af deres Klub IN, rabatterne gælder både i butikkrne og online.

Inspiration gør meget for at få tilfredse kunder, deres sortiment dækker alle aspekter af de varer som du kan tænke på, fra kartoffelskrælleren til det service som du kan samle på, der er det hele og lidt til.

Inspiration er en storspiller på det danske marked og gør meget for at opretholde det høje service niveau som de er blevet kendt for. såsom deres bytteservice hvor du indenfor 30 dage kan bytte din vare i enhver forretning i landet lige meget hvilken inspirationsforretning varen er købt i.

Inspiration er startet i 1982 på baggrund af en sammenslutning af flere isenkræmmere. Firmaet har hovedsæde i Odense og er i dag ejet af kapitalfonden Capidea med Niels thorborg som bestyrelsesformand.

Inspiration har over 45 salgssteder med mere end 600 ansatte og en årsomsætning på mere end en milliard, med planer om at udvide og tage større markedsandele i de kommende år.

Inspiration ved af erfaring de er nødt til at ligge hvor de bliver set, så de har en forretning i ethvert storcenter, på ethvert hovedstrøg og på enhver indkøbsgade. De er bevidste om at deres primære kundegrundlag er de større byer og de sikrer ssig de rammer den både i forretningerne og på deres online shop.

Download Tiendeos App.
Nyeste tilbud!

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Inspiration kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by