Irma City
Irma City

Irma City rabatkoder, tilbud og Tilbudsavis

Find Irma City i din by

Mest populær for Byggemarkeder

Dette vil måske interessere dig om Irma City...

Irma City

Irma City er nyeste skud på stammen i Irma familien, den lille Irma som betjener nærområdet og som alle har en central beliggenhed. Deres sortiment er Take-away food, Irmas egne produkter og et sortiment af almindelige kolonialvarer. Irma City har åbent til senere end de almindelige Irma forretninger. 

Se alle de mange tilbud på Irmas hjemmeside og find din nærmeste Irma City og se på deres store udvalg af varer.

Irma City er som de andre Irma forretninger en del af COOP-kæden og har dermed et stort bagland med gode leverandører og et godt netværk. Åbningstiderne for Irma City varierer lidt alt efter beliggenhed,  men det er let at finde ud af på Irmas hjemmeside.

Irma City forsøger at dække det behov der er for indkøb på alle tidspunkter af dagen, det er derfor de har den længere åbningstid og de får en beliggenhed så de kan dække nærområder hvor der vil være kunder også i de sene timer, såsom Nørrebro, Vesterbro torv og Østerbrogade.

Irma er en gammel kæde, startet i 1886 og Irma City er nyeste tiltag fra 2001. Hele Irma styres til daglig af Jesper Uggerhøj.

Irma City har lige nu kun 4 forretninger alle beliggende i København i brokvartererne. så tjek Irmas hjemmeside og se hvornår åbningstiderne er og om der er en i dit nærområde.

Irma City er noget du finder i byen, nærmere sagt Købehavn og kun i de nærområder hvor er er brug for en forretning som med stort sortiment til langt ud på aftenen.

Andre Byggemarkeder butikker i din by

Download Tiendeos App.

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendo takket være brugen af cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du deres brug. Vis detaljer