Favorit

Deres rabatkoder, katalog og tilbud

Favorit
Vi offentliggør snart tilbud fra Deres

Tilbudsaviser Mode

Dette vil måske interessere dig om Deres...

Deres

Deres er en Dansk tøjkæde som fra en spæd start på Nykøbing Falster har spredt sig til hele landet.

Deres forhandler mange internationale mærker og deres egne designs i forretningerne og på deres web-shop og ejer desuden mærker sparkz til piger og Black International til drenge.

Se alle de spændende tilbud på tøj til hele familien i Deres web-shoppen og i de mange forretninger som ligger over hele landet.

Deres tilbyder i dag medlemstilbud på hjemmesiden og 14 dages returret og fri forsendelse ved køb over 500 kroner.

Deres er den danske kæde som tilbyder tøj til hele familien men har dog en lille overvægt af tøj til de unge.

Deres er og har altid været en kæde som har set fremad, de var den første til at forhandle Levi`s i Danmark og åbnede to forretninger på strøget med dette mærke og de har fået agenturet på Everlast som er et mærke meget brugt i bokse og styrketrænings kredse.

Deres er startet i 1939 under navnet Carlton, Navnet Deres kom først til i 1958 hvor de åbnede deres første forretning på strøget.

Deres har i dag hovedsæde i København.

Deres har i dag over 80 salgssteder over hele landet fordelt på deres tre mærker med hovedvægten er på Deres forretningerne men der vil de kommende år komme flere forretninger med de andre mærker. 

Deres sælger tøj til hele den danske befolkning og derfor kan du finde deres forretninger i byerne ved gågader på strøgene og i de store centre. de forsøger så godt som det er muligt at dække landet og specielt byerne hvor salget er størst.

Download Tiendeos App.
Nyeste tilbud!

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Deres kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by