Annoncering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Ellos.

Søger du efter de bedste Ellos tilbud?

Hvis du søger efter de største Ellos tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Ellos eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Ellos og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Føtex brochuren "Føtex Tilbudsavis" gyldig fra 26/01/2023 til 09/02/2023.

Andre Mode butikker

  • Logo Føtex
  • Logo H&M
  • Logo Georg Jensen
  • Logo Magasin
  • Logo Masai
  • Logo ZARA

Ellos, alle tilbuddene lige ved hånden

Gennem YouTube videoene ”Mit liv, min historie” formår Ellos at give os et kig gennem nøglehullet til blandt andet Sara Jessica Parkers liv.

”Ellos – mode, skønhed, bolig” står der i deres YouTube videoer. Og det er præcis hvad Ellos er! Webshoppen sælger alt inden for mode, skønhed og bolig. Men Ellos er mere end det. Deres hjemmeside er fyldt af inspirerende mennesker, og man bliver guidet gennem deres stilfyldte univers. Vi kommer under huden på Sara Jessica Parker – og lærer lidt mere om hvem hun er og får et unikt indblik i hendes dagligdag og tøjstil – som i øvrigt er ganske ulig det vi har set, når vi har fulgt hende som Carrie, i Sex and the City. Ellos er altså alt i ét – din foretrukne webshop og livsstilsblog.

Ellos er et Svensk firma fra 1947. Ellos er navngivet efter stifterne Olle og Lars. De ønskede at firmaet skulle hedde LO:s, men det navn fik de ikke – så de besluttede sig ganske simpelt for at stave det i stedet: Ellos. På Ellos.dk er både et stort udvalg af mærkevarer og deres egne varer fra mærkerne Ellos, Jotex og Stayhard.

Hos Ellos har du uligheden for at handle alt du kunne ønske dig af tøj, møbler , skønhedsprodukter, elektronik, alt mens du sidder hjemme i sofaen foran din computer. Ellos store udvalg gør det let at finde noget som du kan bruge, det er sjældent en kunde kommer til at gå forgæves, om du vil købe en rejse eller et par sokker så er det Ellos man går til.

Ellos blev startet i 1947 af Olle Blomquist i Boräs i Sverige. I dag er Ellos ejet af Nordic Capital og en af de største internet baserede firmaer i skandinavien.

Ellos har en omsætning på mere end 2,4 milliarder eur om året og har flere end 1000 ansatte. Ellos er lige nu aktive i norden og i Rusland.

Ellos har jo ikke mulighed for at være synlig i gadeilledet da de ikke har faste lokationer hvor de kan sælge sig selv. Ellos bruger derfor internettet, fjernsynet og sponsorater i lokale sportsklubber til at promovere navnet og firmaet.

Ellos forsøgte i en kortere periode med showrooms, men den ide blev droppet igen og firmaet er i dag helt og holdent internet baseret.

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Ellos kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Mode kategorien

Fortrolighedspolitik

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

Download Tiendeos App.Download Tiendeos App.

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona