Favorit

Kaza rabatkoder, katalog og tilbud

Favorit
Vi offentliggør snart tilbud fra Kaza

Tilbudsaviser Mode

Dette vil måske interessere dig om Kaza...

Kaza

Hos Kaza finder du et bredt udvalg af alt som du kan tænke dig af kufferter og tasker tl enhver lejlighed. med mærker som Samsonite, Camel, Active, Cimi, Converse, bare for at nævne nogle enkelte.

Kaza arbejder hårdt på at blive danmarks foretrukne forretning til lædervarer og tasker.

Se alle de gode tilbud fra Kaza på deres online shop eller i deres forretninger med stort udvalg.

Kaza er den nye dreng på det danske marked , men har siden startet i 1989 fået spist sig ind på markedet og har i dag danmarks største online shop med tasker, kufferter og tilbehør.

Kaza har siden de åbnede deres første forretning i Roskilde, arbejdet målrette på at levere high-end lædervarer og gode designs til danskerne og deres store sortiment vidner på at de vil gå langt for at levere det som kunderne ønsker.

Kaza er startet i 1989 i Roskilde og har siden spredt sig til de større byer på sjælland og åbnede i 201 danmarks største online shop med kufferter, tasker og lædervarer.

Kaza har 9 salgsteder udover deres onlineshop alle ved de sstørre byer på Sjælland.

Kaza ved de er nødt til at ligge deres forretninger hvor de kan møde de kunder som har råd og lyst til luksus, derfor finder du dem ved byerne hvor de kan møde deres kunder hvor de handler normalt, så ved centre på indkøbsstrøg og gågader har de valgt at ligge forretningerne.

Download Tiendeos App.
Nyeste tilbud!

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Kaza kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by