Find TOPSHOP i din by

Dette vil måske interessere dig om TOPSHOP...

TOPSHOP

Topshop er en engelsk kæde af modeforretninger som dækker hele europa inklusiv Danmark. Fra en start i kælderlokaler i Sheffield til den store multinationale mastodont Topshop er i dag

Topshop Tilbyder udover modetøj også accessories og makeup samt sko.

Se alle Topshops tilbud her på Tiendeo hver uge.

Topshop har over 500 salgssteder på verdensplan. En mastodont indenfor modeverdenen.

Topshop er at finde i over 40 lande og udvidelser er på vej de kommende år.

Topshop tilbyder gratis fragt fra deres meget velassorterede webshop.

Topshop er en Engelsk mastodont i modeverdenen. Topshop dækker det meste af verden med deres mere end 500 forretninger i 40 lande.

Bor man ikke ved en Topshop forretning kan du finde alt mode til enhver smag på deres meget velassorterede web-shop, alt til tøj , make-up og accessories har Topshop.

Topshop er startet i 1964 i Sheffield og har i dag Philip Green som CEO og Katie Foster som administrerende direktør.

Topshop er ejet af Arcadia Group.

Med over 500 forretninger i mere  end 40 lande er Topshop en mastodont, de har over 6000 ansatte og planer om at udvide Topshops brand i de kommende år.

Topshop henvender sig til de modebevidste bymennesker, så det er i byerne man finder Topshop. Topshop ved de med den rigtige placering på hovedstrøg, i store centre ved være synlige for deres primære kunder, så det er selvfølgelig noget Topshop altid stræber efter når de planlægger positionen af en ny forretning.

Andre Mode butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.