Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste ToysRus kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Legetøj og baby butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om ToysRus...

ToysRus

ToysRus er en legetøjskæde fra USA som siden midten af 90´erne har gjort mange børn og barnlige sjæle glade med deres store udvalg af legetøj for enhver smag.

ToysRus i Skandinavien er et franchise styret af TOP-TOY som også ejer BR-legetøj.

Se alle de mange tilbud fra ToysRus og se børnenes øjne lyse op når de kigger i deres store katalog med mere end 10.000 produkter at vælge mellem.

ToysRus er en storspiller på markedet for legetøj og forhandler store mærker som Lego og Disney.

ToysRus har legetøjsforretninger på størrelse med store indkøbscentre og et enormt sortiment, det går fint i hånd med deres slogan "Større bliver det ikke".

ToysRus er en mastodont i legetøjsbranchen og er af finde over det meste af verden. med et sortiment på flere end 10.000 enheder er der altid noget man,kan finde noget til selv det mest kræsne barn.

ToysRus er startet i 1948 og den første egentlige ToysRus er startet 1957 og siden har kæden spredt sig til hele verden og alene i Danmark er der 16 salgssteder.

På verdensplan har ToysRus flere end 1600 salgsteder og selvom der har været en mindre nedgang i de sidste par år, så er der planer om udvidelser de kommende år. 

ToysRus ved de er nød til at have forretnigner hvor de møder børnefamilierne og derfor er det ved byerne du finder de store forretninger, og i storcentrene og på gågader og ved indfaldsvejene til de større byer er hvor de store ToysRus  forretninger ligger.