Whiteaway
Whiteaway

Whiteaway rabatkoder, tilbud og Tilbudsavis

Mest populær for Elektronik og hvidevarer

Dette vil måske interessere dig om Whiteaway...

Whiteaway

Whiteaway er en dansk internetbutik som sælger hårde hvidevarer og elektronisk husholdningsartikler.

Whiteaway vil være den førende danske danske internetudbyder og målet er på sigt at Whiteaway skal være en af de største på det europæiske marked.

Se alle Whiteaways tilbud hver uge her på Tiendeo.

Whiteaway er en forholdsvis ny forretning og Whiteaway er kun at finde online. De har med en aggressiv priskrig kæmpet sig ind på det danske marked og er ved at gøre klar ti at erobre Europa.

Whiteaway samarbejder med producenter og importører af kvalitetshvidevarer og er varen ikke at finde på Whiteaways lager, sendes det direkte fra kilden til kunde uden fordyrende mellemled.

Whiteaway har et stort udvalg og arbejder konnstant på at gøre deres hjemmeside mere kundevenlig.

Whiteaway er startet i 2003 og har hovedsæde i Risskov i nordjylland. I starten hed firmaet dog Ahvidevarer, men i 2008 tog de navnet Whiteaway.

whiteaway er et internetbaseret firma uden salgssteder ud over deres hjemmeside.

Whiteaway blev i 2010 kåret til årets hvidevarebutik i Danmark.

Whiteaway er som et e-commerce firma ikke ude blandt kunderne så det er nødvendigt de er aggressive i deres markedsføring. Whiteaway ved det, så derfor er de på andre områder synligt i gadebilledet. billboards, tv-reklamer. Whiteaway reklamer er ikke ualmindelige i større byer og i områder med mange mennesker.

Andre Elektronik og hvidevarer netbutikker

Download Tiendeos App.

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendo takket være brugen af cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du deres brug. Vis detaljer