Annoncering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Baum und Pferdgarten.

Søger du efter de bedste Baum und Pferdgarten tilbud?

Hvis du søger efter de største Baum und Pferdgarten tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Baum und Pferdgarten eller alle andre butikker i Luksusmærker-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Baum und Pferdgarten og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Luksusmærker-kategorien som fx Michael Kors brochuren "Black Friday 20% Off on Everything" gyldig fra 24/11/2022 til 30/11/2022.

Andre Luksusmærker butikker

Baum und Pferdgarten, alle tilbuddene lige ved hånden

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten er en dansk modehus som er grundlagt af Rikke Baumgarten og Helle Hestehave i 1999. Fra starten havde Baum und Pferdgarten fart på og hurtigt var deres design at finde i byer som New york, London, Paris og Tokyo.

Baum und Pferdgarten indgav i 2009 konkursbegæring med blev reddet af Bruuns Bazar som overtog aktiemajoriteten.

Se alle Baum und Pferdgartens tilbud hver uge her på Tiendeo.

Baum und Pferdgarten har fra starten af haft en unik stil. Farver og sprælske tekstiler i en blanding som sjældent er set var et image for Baum und Pferdgarten.

Som firmaets to designere var kollektionerne dualistist i stilen, som de to knudrede hjerner der designede det.

Baum und Pferdgarten blev startet af to designere som begge er uddannet ved Royal Danish Academy of Design og allerede inden eksamen havde de to designere et samarbejde, som de tog med over i deres eget firma Baum und Pferdgarten .

Fra starten af vakte deres designs opsigt og flere priser for unikke designs har fundet vej til hylderne på direktionsgangen.

Baum und Pferdgarten blev startet i 1999 og overtaget i 2009 af Bruuns Bazar efter en konkursbegæring. Virksomheden havde hovedsæde i København.

Baum und Pferdgarten har i dag hovedkontor i Vognmagergade hvor deres store flagskibs forretning. også åbnede i 2010.

Baum und Pferdgartener en stil som man ved man ikke ser hver dag. Det er derfor man ser dem i større varehuse og i de store byer. Baum und Pferdgarten henvender sig til bypigen som ikke er bange for at skille sig ud og som har et unikt udtryk i tøj og stil.

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Baum und Pferdgarten kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Luksusmærker kategorien

Fortrolighedspolitik

Udvalgte produkter

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona