Tiendeo official website

Annoncering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Birger Christensen .

Søger du efter de bedste Birger Christensen tilbud?

Hvis du søger efter de største Birger Christensen tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Birger Christensen eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Birger Christensen og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Føtex brochuren "Føtex Tilbudsavis" gyldig fra 31/03/2023 til 08/04/2023.

Find Birger Christensen i din by

Andre Mode butikker

  • Logo Føtex
  • Logo H&M
  • Logo Georg Jensen
  • Logo Magasin
  • Logo Masai
  • Logo ZARA

Birger Christensen , alle tilbuddene lige ved hånden

Birger Christensen

I starten for snart 150 år siden var firmaet Birger Christensen en hatte-, muffe- og pelsforretning, men gennem årene har de udvidet så de i dag sælger mode fra de største modehuse i verden, som Balmain, og Valentino. Pels og læder er gennemgående et tema.

Se alle de fantastiske tilbud på herre- og Damemode på hjemmesiden og shop high-end fashion direkte til eget hjem.

Birger Christensen er for eliten og de ved det godt de samarbejder med alle de store modehuse og kan levere Haute Couture til de rige. En ting er dog sikker , Birger Christensen  er mode og pels.

Det er først i 2001 at Birger Christensen begynder at forhandle herremode og åbner en forretning i Østergade i København. Har du hang til en minkkåbe, eller det sidste nye fra de store modehuse, så er Birger Christensen det bedste valg. 

Birger Christensen er startet i 1869 og kom hurtigt til at levere hatte og muffer til det bedre borgerskab.

Birger Christensen har to forretninger og 3 konceptforretninger i København og en velassorteret hjememside som oplyser åbningstider.

Birger Christensen har forretninger på eklusive adresser i København og de forventer du kommer til dem når du skal handle.