Tilmeld dig for at finde ud af hvornår!

Vi offentliggør snart tilbud fra Birger Christensen

Tilmeld dig for at finde ud af hvornår!

Find Birger Christensen i din by

Dette vil måske interessere dig om Birger Christensen...

Birger Christensen

I starten for snart 150 år siden var firmaet Birger Christensen en hatte-, muffe- og pelsforretning, men gennem årene har de udvidet så de i dag sælger mode fra de største modehuse i verden, som Balmain, og Valentino. Pels og læder er gennemgående et tema.

Se alle de fantastiske tilbud på herre- og Damemode på hjemmesiden og shop high-end fashion direkte til eget hjem.

Birger Christensen er for eliten og de ved det godt de samarbejder med alle de store modehuse og kan levere Haute Couture til de rige. En ting er dog sikker , Birger Christensen  er mode og pels.

Det er først i 2001 at Birger Christensen begynder at forhandle herremode og åbner en forretning i Østergade i København. Har du hang til en minkkåbe, eller det sidste nye fra de store modehuse, så er Birger Christensen det bedste valg. 

Birger Christensen er startet i 1869 og kom hurtigt til at levere hatte og muffer til det bedre borgerskab.

Birger Christensen har to forretninger og 3 konceptforretninger i København og en velassorteret hjememside som oplyser åbningstider.

Birger Christensen har forretninger på eklusive adresser i København og de forventer du kommer til dem når du skal handle.

Andre Mode butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.