Favorit

Kunstkaelderen tilbudsavis, rabatkoder og katalog

Favorit
Vi offentliggør snart tilbud fra Kunstkaelderen

Tilbudsaviser Hjem og møbler

Find Kunstkaelderen i din by

Dette vil måske interessere dig om Kunstkaelderen...

Kunstkaelderen

Kunst koster mange penge, så Kunstkaelderen gør hvad de kan for at holde priserne nede så alle får råd til det. Kunstkaelderen er et galleri hvor kunstnerne selv kommer og er med til at at passe galleriet, så der er en unik mulighed for at møde kunstneren ansigt til ansigt, noget man ellers sjældent kommer til. 

Se alle de fantastiske kunstværker i kælderen under Rosengårdscentret og mød en af kunstnerne som udstiller og passer forretningen.

Kunstkaelderen er et galleri hvor kunstnerne og dem som udstiller deres værker i galleriet også er med til at varetage galleriets drift. Kunstkaelderen er startet af Eva Mahony og er siden hen overtaget af Sharareh Hojabr Ebrahimi, men konceptet er dog ikke ændret af den grund.

Kunstkaelderen har lige nu 18 kunstnere som er med til at udstille og holde galleriet åbent, Så kom ind og mød kunstnerne og se deres kunstværker og finder du noget som falder i din interesse kan det erhverves til en favorabel pris.

1 maj 2009 åbnede Kunstkaelderen dørene første gang og fra starten af har interessen været overvældende.

Kunstkaelderen findes kun i Odense i Rosengårdscentret under Store torv men konceptet er noget som har vagt opsigt i kunstgrupper over hele landet.

Kunstkaelderen har kunstnere i flokken som er meget forskellige og det er med til at sikre mangfoldighed og særpræg som kunstnergruppe. Alle 18 kunstnere som er i Kunstkaelderen lige nu brænder for kunsten og er dedikerede i at køre Kunstkaelderen så alle får lige muligheder.

Download Tiendeos App.
Nyeste tilbud!

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Kunstkaelderen kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by