Optikkens Hus
Optikkens Hus

Optikkens Hus rabatkoder, katalog og tilbud

Vi offentliggør snart tilbud fra Optikkens Hus

Find Optikkens Hus i din by

Dette vil måske interessere dig om Optikkens Hus...

Optikkens Hus

En lille familieejet optikerforretning på Købmagergade hvor du finder det du ikke finder hos andre optikere. Sådan præsenterer Optikkens Hus sig selv. Optikkens hus er med på moden, men har også de klassikere som du ikke finder hos andre optikere.

Se alle de gode tilbud på briller, solbriller og kontaktlinserOptikkens Hus egen hjemmeside og er du i nærheden så kig ind og få byens bedste service.

Optikkens Hus er familiejet og alle er de uddannede brille og kontaktlinse tilpassere, hvilket gør de selv sliber alle deres brilleglas og har en hurtigt leveringstid og personlig betjening og hver enkelt brille lever op til deres kvalitetskrav.

Ser man på Optikkens Hus hjemmeside så kan man se alle de produkter de tilbyder, solbriller og almindelige briller med styrke, kontaktlinser, hårde og bløde, sågar natlinser og brillemærker som Rayban og Oakley for bare at nævne nogle få.

Optikkens Hus er startet i 1965 på Købmangergade og der ligger de stadig klar til at give god service. 

Optikkens Hus har kun den ene forretning i København, men som de selv siger så kender de deres kunder og deres kunder kender dem.

Centralt belligende i København kommer mange forbi Optikkens Hus forretning hver dag og alle som en er de velkomne til at kigge ind og få en personlig og kompetent betjening og svar på deres spørgsmål om briller, kontaktlinser, synstest. 

Andre Mode butikker i din by

Download Tiendeos App.

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendo takket være brugen af cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du deres brug. Vis detaljer