Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra A-apoteket.

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste A-apoteket kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Kosmetik og sundhed kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Kosmetik og sundhed butikker i din by

A-apoteket, alle tilbuddene lige ved hånden

A-apoteket

A-apoteket er dit online apotek, om du vil bestille din medicin, finde det nærmeste åbne apotek, eller bare finde råd og vejledning til hvad du skal gøre for at slippe af med hverdagens skavanker.

 

 

Se alle de mange tilbud og gode råd og vejledning på A-apoteket hjemmeside, eller bestil det du skal bruge til gode priser.

A-apoteket er dit online apotek, alle de services du kan få på dit almindelige apotek kan A-apoteket tilbyde dig. Pillepas til ferien og din receptpligtige medicin er ikke noget problem. alt kan klares på A-apoteket med NEM-ID. Så i den travle hverdag kan du få vejledning.

 

Verden er gået online og nu er apotekerne fulgt med. A-apoteket er en en sammenslutning af næsten halvdelen af de danske apotekere som tilbyder dig de samme gode service og de samme gode produkter samt råd og vejledning om sund livsstil .

A-apoteket er etableret i 2002 og har en ledelse bestående af 8 apotekere som sikrer kvalitet og god service.

A-apoteket er online og tilgængeligt 24 timer i døgnet. for nuværende er næsten halvdelen af de danske apoteker med i sammenslutningen , men planen er at flere skal komme med.

Kvalificeret råd , vejledning og henvisning til det nærmeste apotek i deres sammenslutning er en af de vigtigste hjørnesten i A-apoteket koncept. at de samtidig udbyder alle de samme services som apoteket gør er kun til deres fordel.

Flere tilbud fra Kosmetik og sundhed

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk meddelelse