Annoncering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra ID4U.

Søger du efter de bedste ID4U tilbud?

Hvis du søger efter de største ID4U tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra ID4U eller alle andre butikker i Kosmetik og sundhed-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra ID4U og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Kosmetik og sundhed-kategorien som fx Matas brochuren "Matas tilbudsavis" gyldig fra 26/01/2023 til 08/02/2023.

Andre Kosmetik og sundhed butikker

  • Logo Matas
  • Logo Helsam
  • Logo The Body Shop
  • Logo Helsemin
  • Logo Sephora
  • Logo Beautycos

ID4U, alle tilbuddene lige ved hånden

ID4U

ID4U er frisører, en lille kæde af danske frisører som giver dig den bedste service, de har klart målet at de har frisører som kan klippe og rådgive hver enkelt og at de samtidig holder deres priser nede og ikke går på kompromis med service

Se de gode tilbud fra ID4U og bestil tid på deres hjemmeside eller drop ind og se om der er en åben tid.

 

ID4U tager ikke chancer, alle deres frisører har gennemgået en 4 årig uddannelse på frisørskolen, de er uddannet til at klippe, barbere, style og hjælpe med at finde din lige den stil som passer dig.

 

ID4U kan alt med hår, bryn, og styling til både mænd og kvinder. Alle er velkomne hos dem og de har noget så unikt som at du bare kan komme og droppe ind og vente på der er en åbning i kalenderen til du kan få din klip eller andet.

 

 

ID4U er startet i 2007 og har åbnet flere forretinger. Alle ID4U salonerne skal leve op til kædens kodeks om uddannelse og service.

 

 

 

ID4U har lige nu 3 forretninger, København, Viborg og Aarhus og planerne er at udvide yderlige i de kommende år.

 

ID4U er et by koncept hvor man lige dropper ind og hvor der vil være kunder hele dagen. Det er også derfor man i dag finder ID4U i byerne.

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste ID4U kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Kosmetik og sundhed kategorien

Fortrolighedspolitik

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

Download Tiendeos App.Download Tiendeos App.

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona