Find Mash i din by

Dette vil måske interessere dig om Mash...

Mash

Mash er for mange en amerikansk serie som løb over de danske tv- skærme i 1970´erne og 80´erne , men for dem som kender til de danske spisesteder med samme navn så er Mash lig med kvalitet og mad som nærmer sig Michelin standard. Mash står for Modern American Steak House.

Se Mash gode tilbud på kvalitetsmad og stemning hver uge her på Tiendeo

Mash, Modern American Steak House. Det bedste fra den amerikanske steak house tradition kombineret med klasse vine og cocktails. Mash er en kæde af gode Restauranter med fokus på det bedste kød fra hele verden. Mash har restauranter i Danmark, Tyskand og i England.

Mash har med sin egen stil , med styrke i kvaliteten af deres råvarer og uddannelses af kokke og tjenere skabt noget som er unikt. Mash er et steak house med klasse som nærmer sig Michilin standard.

Mash er startet som en modpol til den molekylære gastronomi og det nordiske køkken som lige nu er trenden.

Mash er startet i 2009 og har nu 8 restauranter i 3 lande. Mash har planer om udvidelser , men det er essentiel at man holder Mash standarden og ikke forhaster processen.

Mash har i deres 8 restauranter flere hundrede ansatte og Francis Cardeneau til at styre det som Chef de la cuisine.

Mash har konceptet klar , så det er op til kunderne at komme ind i de klassiske røde lædersofaer og nyde oplevelsen

Mash ved de kræser for kunderne og derfor finder man Mash hvor der er kunder som vil betale for kvalitetsmad og udsøgt service. Mash er at finde i storbyerne hvor de kan møde deres kundegrundlag. Mash er høj kvalitet, udsøgt service og Mash kunder ved de er at finde i byerne hvor oplevelserne er lige ved hånden.

Andre Restauranter butikker i din by

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.