Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Meyers Deli kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Restauranter butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Meyers Deli...

Meyers Deli

Meyers Deli er nordisk mad med et twist. Det er gastronomen Claus Meyer som står bag og med en baggrund i restaurant Noma og det nordiske køkken er man sikker på kvalitet, nytænkning og en himmeriges mundfuld i hver bid.

Meyers Deli tilbyder nordisk mad med enkelte afstikkere, men med lokal kød og med alt hjemmelavet af gode råvarer.

Se alle Meyers Deli´s mange gode tilbud på sund og nærende mad, få et tilbud på en frokost take- away som med garanti giver lyst til mere.

Meyers Deli er sidste skud på stammen af mange Claus Meyer projekter som altid har sat deres præg på det gastronomiske danmark. Med nytænkning og respekt for råvarerne som udgangspunkt får man med Claus Meyer en ny mad oplevelse hver gang.

Meyers Deli er som meget andet Claus Meyer har startet enkelt i konceptet, råvarerne er få , men det er top råvarer som er brugt og at smagen i maden er fantastisk .

Du har mulighed for på hjemmesiden at bestille take-away til frokost og til aften, til den lette sult, eller bare bestille lidt ost til et glas rødvin.

Meyers Deli er startet i 2009 som et modspil til den megen junkfood som blev solgt, her er der sunde nordiske alternativer til pizza og burger.

Meyers Deli finder du kun i København, en på Gammel Kongevej og en i Magasin på Kongens Nytorv, men de to er kun en lille del af det store Claus Meyer mad univers.

At man primært finder Meyers Deli er København er fordi det er der hvor der er kunder. Det er her du finder de kræsne kunder som ønsker mad af den kaliber, det er et storby fænomen og lidt madsnobberi mener mange når man vælger at bruge så mange penge på mad.