StyleBox
StyleBox

StyleBox tilbudsavis , katalog og rabatkoder

Vi offentliggør snart tilbud fra StyleBox

Find StyleBox i din by

Dette vil måske interessere dig om StyleBox...

StyleBox

StyleBox er Matas professionelle styling afdeling og deres medlemstilbud hvis du er med i ClubM er der yderligere tilbud og rådgivning og vejledning til dig.

Med 35 forskellige mærker og en stor web-shop ud over deres salgssteder så er der altid mulighed for et hurtigt stop og lidt luksus til hverdagen.

 

Se alle de mange tilbud til personlige pleje på StyleBox enten på hjemmesiden eller i en af deres forretninger.

StyleBox er din lille luksus i hverdagen. Her finder du make up, hårpleje og alt det som du skal bruge til lidt selvforkælelse.

Som medlem af ClubM er der bonus point hvergang du handler for 10 kroner får du 1 point som kan bruges til at handle for i forretninger eller på nettet.

Der er ikke tvivl om at StyleBox har luksus til dig, men i en travl verden er der brug for selvforkælelse og det leverer StyleBox.

StyleBox forhandler mærker som Kerastase, Essie og BareMinerals, bare for at nævne nogle få i deres store udvalg.

StyleBox er startet i 2001 og har i dag omkring 75 ansatte. Til daglig er firmaet ledet af Anders Tormod Skole-Sørensen.

StyleBox har i dag 5 forretninger udover deres store Web-shop. StyleBox har hovedsæde i Allerød.

StyleBox er meget opmærksom på at de er et luksusprodukt og det er derfor deres forretninger ligger ved og omkring København og i områder, hvor der er en stærk købekraft og ønske om luksus.

Alle kan købe let og hurtigt på hjemmesiden.

Andre Kosmetik og sundhed butikker i din by

Download Tiendeos App.

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendo takket være brugen af cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du deres brug. Vis detaljer