Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Panduro Hobby.

Søger du efter de bedste Panduro Hobby tilbud?

Hvis du søger efter de største Panduro Hobby tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Panduro Hobby eller alle andre butikker i Bøger og kontor-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Panduro Hobby og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Bøger og kontor-kategorien som fx brochuren "" gyldig fra til .

Andre Bøger og kontor kataloger

  • Logo Panduro Hobby
  • Logo Bog & idé
  • Logo BOGhandleren
  • Logo Hertels

Panduro Hobby, alle tilbuddene lige ved hånden

Panduro Hobby

Panduro Hobby er en svensk ejet kæde af forretinger som producerer og sælger artikler til hobbier.

Kædens første butik blev dog åbnet i Danmark i 1955 af Carlo Panduro på Nørre Voldgade i København. Familien Panduro flyttede til sverige og åbnede yderligere en forrretning.

Se alle til fra Panduro Hobby her på Tiendeo hver uge.

Panduro Hobby har mottoet  " Vi elsker at skabe" og det er netop det som man får lyst til når man ser hvad der er Panduro Hobby sælger. om du har lys til at bage eller vil lære at male, så er det Panduro Hobby man går til. 

 

Panduro Hobby er bare stedet hvor man finder de hobby artikler som kan underholde børnene, som de professionelle kan kreeere kunstværker og hvor du kan finde alle de artikler du selv skal bruge til at starte eller udvide en hobby.

Panduro Hobby blev startet i 1955 og er i dag stadig ejet af familien Panduro. Panduro Hobby er hele skandinavien og i efter at have overtaget den hollandske pendant også i Benelux landene. 

Panduro Hobby har 17 salgssteder i Danmark og flere end 40 forretninger i hele skandinavien. Tilsammen omsætter forretningerne for mere end 600 millioner kroner om året .

Panduro Hobby ved deres primære kunder er byfolket, så derfor er man sikker på at se Panduro logoet i de større shopping centre og på gågaderne, med 17 salgssteder og en meget velassorteret web-shop er der altid mulighed for at finde de hobby artikler du står og mangler