Vi offentliggør snart tilbud fra Panduro Hobby

Tilmeld dig for at finde ud af hvornår!

Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Panduro Hobby kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Legetøj og baby butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Panduro Hobby...

Panduro Hobby

Panduro Hobby er en svensk ejet kæde af forretinger som producerer og sælger artikler til hobbier.

Kædens første butik blev dog åbnet i Danmark i 1955 af Carlo Panduro på Nørre Voldgade i København. Familien Panduro flyttede til sverige og åbnede yderligere en forrretning.

Se alle til fra Panduro Hobby her på Tiendeo hver uge.

Panduro Hobby har mottoet  " Vi elsker at skabe" og det er netop det som man får lyst til når man ser hvad der er Panduro Hobby sælger. om du har lys til at bage eller vil lære at male, så er det Panduro Hobby man går til. 

 

Panduro Hobby er bare stedet hvor man finder de hobby artikler som kan underholde børnene, som de professionelle kan kreeere kunstværker og hvor du kan finde alle de artikler du selv skal bruge til at starte eller udvide en hobby.

Panduro Hobby blev startet i 1955 og er i dag stadig ejet af familien Panduro. Panduro Hobby er hele skandinavien og i efter at have overtaget den hollandske pendant også i Benelux landene. 

Panduro Hobby har 17 salgssteder i Danmark og flere end 40 forretninger i hele skandinavien. Tilsammen omsætter forretningerne for mere end 600 millioner kroner om året .

Panduro Hobby ved deres primære kunder er byfolket, så derfor er man sikker på at se Panduro logoet i de større shopping centre og på gågaderne, med 17 salgssteder og en meget velassorteret web-shop er der altid mulighed for at finde de hobby artikler du står og mangler