Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Dagligvarer kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Fortrolighedspolitik

Dagligvarer

Dagligvarer

En dagligvareforretning er der hvor du handler dine dag til dag indkøb, hvor du køber fødevarer, og mindre ting til hjemmet og legetøj.

Nogle dagligvareforretninger har et stort udbud og du har rabatter, tilbud og medlemstilbud, Tiendeo hjælper dig med at holde styr på dem alle sammen.

En dagligvareforretning er i dag ikke bare en dagligvareforretning, de fleste af dem har også mange andre varer, som mindre elektronikvarer, cykler, og mange andre varer som de fleste af os nok ikke lige synes er dagligvarer.

Leder du efter særlige ingredienser til en speciel familiemidddag eller andre specielle varer som den nye frosne pizza eller måske kaffe eller en flaske vin, så ville det være rart hurtigt at kunne finde det nærmeste supermarked som med et klik af musen.

På Tiendeo finder let alle de brochurer og hvike dagligvarer forretninger som har specielle tilbud i denne uge, hvem som har tag 2 betal for en, hvem som giver procenter på tilbudsvarer og hvem som har sæsontilbud.

Tiendeo Har ikke kun tilbud og brochurer fra de største kæder som Netto, Fakta COOP, Føtex eller Bilka men også fra mindre forretninger og mindre kæder i dit nærområde, du kan endda søge på forretninger i specifikke områder eller byer hvis du har behov for det.

På Tiendeo kan du få mere at vide end bare rabatter, hvem som har tilbud. Du kan finde oplysninger som åbningstider, kontaktnumre og mails og adresser.

Så hvorfor ikke lade Tiendeo holde øje med rabatter, tilbud og specialtilbud mens du handler i dagligvareforretninger og supermarkeder.

Det let og gratis at lade Tiendeo.dk holde øje med tilbud for dig let og hurtigt.