Tiendeo official website

Vores bedste tilbud til dig

5 dage tilbage

Søger du efter de bedste Lidl tilbud?

Hvis du søger efter de største Lidl tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Lidl eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 7 Lidl-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Lidl-katalog "Vores bedste tilbud til dig" gyldig fra fra 12/7 til til 20/7 og gå i gang med at spare nu!

Andre Dagligvarer kataloger

  • Logo Netto
  • Logo Rema 1000
  • Logo Lidl
  • Logo SuperBrugsen
  • Logo Føtex
  • Logo MENY

Lidl, alle tilbuddene lige ved hånden

Lidt var det første supermarked i verden der besluttede sig for at hæve lønningerne hos alle deres ansatte til det såkaldte ”living wage” niveau.

Dette betyder at selv den mindst erfarne og værst-betalte ansatte har en chance for at overleve indtil den første i måneden med deres løn.

Siden oktober 2015 har de ansatte i supermarkeder i England, Scotland og Wales tjent minimum 8.20 Britiske Pund i timen, mens de ansatte i London centrum har fået en rate på 9.35 Britiske Pund i timen.

”Living Wage” er ikke det samme som minimumløn, hvilket er opsat af det individuelle lands love og regler.

Værdien af ”Living Wage” er fastsat af blandt andet prisen på huse og madvarer i det specifikke område. Ideen bliver påskyndet af organisationen ”Foundation Living Wage”, som et redskab af det såkaldte socialøkonomi, som forventer at virksomheder ikke blot har økonomiske men også sociale målsætninger.

Ifølge The Economist har fastsættelsen af en minimumsløn på et niveau der er nok til at møde behovet fra markedet en positiv effekt både på udviklingen af økonomien, samt på livet blandt de ansatte i de lokale fælleskaber.

Efter Lidl begyndte også de andre supermarkeder at følge trop – Aldi annoncerede fornyligt at de vil hæve minimumslønnen til 8.40 Britiske Pund i timen (9.45 i timen for folk fra London), og Morrisons og Sainsbury har også hævet deres lønninger.

Lidl: Et netværk etableret i 1973 i Tyskland. Selskabet har 180000 ansatte på tværs af Europa, med 65000 ansatte i Tyskland alene. 

Lidls motto " Prøv noget nyt , det betaler sig", var noget som hurtigt viste sig sandt på det danske marked, de billige varer i en kvalitet som var så god som de andre produkter på markedet gjorde at Lidl hurtigt bed sig fast og kunne udvide antallet af forretninger.

Skal du bruge billige varer af en god kvalitet, så er Lidl stedet du handler, tyske varer flyttet til deres forretninger i Danmark gør de kan holde priserne nede og give en god kvalitet.

I Danmark har Lidl hurtigt fået taget en del af markedet og har bidt sig fast og planen er at tage kampen op med de store på sigt.

Lidl har rødder tilbage til 1930érne men første forretning er startet i halvfjerderserne- Først i 2005 kommer lidl til Danmark og en massiv udvidelse bidt sig fast.

Lidl startede i Danmark i 2005 men har allerede nu 76 butikker i Danmark med næsten 4000 ansatte med en forstsat plan om at udvide og bruge deres store ligistiske net som dækker europa til at levere billige kvalitets produkter.

Lidl er blevet en del af den danske hverdags billede, alle ved hvor der i dag ligger mindst en lidl forretning. Alle større byer har i dag mindst en Lidl forretning , det er Lidls største force, at de logistisk er dygtigt til at placere forretninger for let at kunne levere og flytte varer rundt i landet.