Tiendeo official website

Føtex Tilbudsavis

11 dage tilbage

Søger du efter de bedste Føtex tilbud?

Hvis du søger efter de største Føtex tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Føtex eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 3 Føtex-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Føtex-katalog "Føtex Tilbudsavis" gyldig fra fra 13/7 til til 27/7 og gå i gang med at spare nu!

Andre Dagligvarer kataloger

  • Logo Netto
  • Logo Rema 1000
  • Logo Lidl
  • Logo SuperBrugsen
  • Logo Føtex
  • Logo MENY

Føtex, alle tilbuddene lige ved hånden

Føtex støtter verdens første supermarked der udelukkende sælger overskudsmad.

Vi danskere bliver så glade, når vi er de første til noget. Så det kommer ikke som nogen overraskelse, at Folkekirkens Nødhjælp i 2015 satte skub i et initiativ der skulle starte og drive verdens første supermarked der udelukkende solgte overskudsmad og produkter med beskadiget materiale fra andre supermarkeder. Butikken hedder Wefood og åbnede i 2016 i København efter i 2015 at have crowdfundet en million kroner i startkapital. Føtex støtter blandt andet initiativet ved at donere brød og andre produkter, der stadig er salgsbare efter loven for fødevaresikkerhed, men som af den ene eller anden grund ikke længere kan sælges i Føtex. For det nye supermarked har varerne dog stadig værdig, og de sælger dem derfor cirka 30-50% billigere i deres butik i København. Wefood er drevet af frivillige, og overskuddet fra supermarkedet går til Folkekirkens Nødhjælp, som arbejder for at forbedre vilkårene for verdens fattigste.

Føtex er en del af Dansk Supermarked og blev startet af Herman Salling i 1960. Der findes i dag 83 Føtex butikker i Danmark, og navnet er en forkortelse af ”FØdevarer og TEkstiler”. 

Føtex motto " Føtex er sej, vi gør mere for dig" stemmer overens med det de prøver at gøre for kunden, et højt service niveau og et forretningskoncept som tiltrækker alle i Danmark.

Føtex er stedet hvor du kan få gjort næsten alle dine indkøb på en gang, Som navnet viser så er det sat sammen af FØ, fødevarer og TEX, tekstiler. En god indikator ffor at man her kan få dagligvarer, men også kan finde tøj mm.

Det uden at se på online butikken hvor endnu flere varer som sofaer mm udbydes.

Føtex blev startet i 1960 af Herman Salling og det første Føtex varehus lå i Guldsmedegade i Aarhus og eksisterer stadig i dag. 19 procent er ejet af Dansk Supermarked og 81 procent er stadig ejet af Salling familien.

Føtex har næsten 100 forretninger over hele Danmark med over 5500 ansatte og med planer om at udvide anatallet af forretninger yderligere de kommende år.

Føtex er dygtige til at placere deres forretninger så deligger i forbindelse med store centre som rødovre centrum og ved togstationer, de bliver på den måde en naturlig del af hverdagen når der skal handles ind. Alle steder hvor der er større handelsmuligheder finder man i dag en Føtex.