Tiendeo official website

Bilka Tilbudsavis

Udløber i dag

Søger du efter de bedste Bilka tilbud?

Hvis du søger efter de største Bilka tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Bilka eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 5 Bilka-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Bilka-katalog "Bilka Tilbudsavis" gyldig fra 26/05/2023 til 28/05/2023 og gå i gang med at spare nu!

Andre Dagligvarer butikker

  • Logo Rema 1000
  • Logo Netto
  • Logo Føtex
  • Logo Lidl
  • Logo Fakta
  • Logo Bilka

Bilka, alle tilbuddene lige ved hånden

De sælger som de første i Danmark en rumrejse for hele 575.000 kroner, der tager dig op i rummet og tilbage igen i en rumraket.

Det er de færreste produkter der i Bilka koster flere tusinde kroner, så da de for nyligt satte en rumrejse til 575.000 kroner til salg på deres hjemmeside, overraskede det de fleste. Rumrejsen tager dig 60 kilometer ud i rummet og foretages i USA, hvor man før rejsen gennemgår astronauttræning og forberedelse til flyvning i raketfly under et ophold på et luksushotel. Til trods for prisen er flyturen til USA og tilbage spøjst nok ikke en del af pakken. Den står man selv for. Indtil videre har Bilka ikke solgt en eneste rumrejse, men Dansk Supermarked har ingen planer om at fjerne produkt fra de digital hylder, da flere forudsiger at rumrejser er en industri der bare venter på at blive skudt rigtigt i gang.

Bilka blev stiftet af Herman Salling i 1970. Det var også Herman der kom på navnet til kæden, som var en sammensætning af ordende ”BILliges KAufhaus”. Kæden er i dag en del af Dansk Supermarked og har 17 varehuse landet over.