Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Kvickly.

Søger du efter de bedste Kvickly tilbud?

Hvis du søger efter de største Kvickly tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Kvickly eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Kvickly og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Dagligvarer-kategorien som fx Rema 1000 brochuren "Rema 1000 Tilbudsavis." gyldig fra fra 18/4 til til 27/4.

Andre Dagligvarer kataloger

  • Logo Rema 1000
  • Logo Netto
  • Logo Føtex
  • Logo Lidl
  • Logo 365discount
  • Logo Bilka

Kvickly, alle tilbuddene lige ved hånden

Kvickly i Aars har engang måtte bespise en hel elefant med deres grøntsagsafdeling mens borgere fra Aars så på festlighederne.

Dagens ret i Aars bestod af et helt rugbrød, 10 kilo gulerødder, samt en hel kasse æbler da elefanten Ramboline fra Vintercirkus i 2016 kiggede forbi Kvickly i Aars. Det er dog ikke første gang at Ramboline har været ude på løjer. Så sent som i 2015 maste hun sig nemlig ud af hendes indhegning i dagene op til en forestilling med Cirkus Dannebrog i Svenstrup for at smage på livet udenfor tremmerne. Ved besøget i Kvicklys grøntafdeling var forholdende dog mere kontrollerede. Ja faktisk så borgere fra hele Aars trykt til mens Kvicklys salgsleder Marc Brinch serverede den store menu for Ramboline.

Kvickly-kæden omsætter for over 10 milliarder kroner om året og selvom de fleste af Kvicklys 78 forretninger over hele landet drives af Coop, findes der stadig 14 selvstændige brugsforeninger. 

 

Kvicklys motto " Frihed til at vælge", stammer fra tanken i den andelsbevægelse som danner grundtanken i COOP bevægelsen, den forsamling som samlede mindre brugsforeninger under en samlet paraply for at danne en godt fundament for mindre brugsforretninger.

Skal du bruge hverdags varer, så er det Kvickly man handler i, deres store udvalg med gode medlems rabatter give forbrugeren gode muligheder for at spare mange penge på budgettet. 

Medlems rabatterne på dit coop kort gælder også i netbutikken, hvor du kan købe møbler, cykler tøj og andre større produkter.

Kvickly blev startet i 1961 i Vingårdsgade i Aalborg og er en del af COOP koncernen, som er danmarks største detail virksomhed.

Kvickly har 78 salgssteder i Danmark og er en del af COOP som samlet har 1200 forretninger, 37000 ansatte og en årsomsætning på over 40 milliarder. 

Kvickly kan man finde hvor der er mange som bor, deres kundegrundlag er familien Danmark, ved større indkøbssteder finder du en Kvickly butik, deres store udbud af dagligdags varer med medlems rabatter. Deres Netshop byder mdlemmer til at købe større produkter med medlemsrabatter.