Tiendeo official website

Spotvarer

13 dage tilbage

Søger du efter de bedste Fleggaard tilbud?

Hvis du søger efter de største Fleggaard tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Fleggaard eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 5 Fleggaard-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Fleggaard-katalog "Spotvarer" gyldig fra fra 15/5 til til 4/6 og gå i gang med at spare nu!

Find Fleggaard kataloger i din by

Andre Dagligvarer kataloger

  • Logo Zooplus DK
  • Logo Poppi Dyrecenter
  • Logo AC Perch's Thehandel
  • Logo Nespresso
  • Logo Damp24
  • Logo Supermarco

Fleggaard, alle tilbuddene lige ved hånden

Fleggaard har lavet Danmarks ubestridt mest omtalte reklame, som ikke blot skabte stor debat i Danmark, men i hele verden.

Danmark har aldrig haft noget imod reklamer og plakater der går lige til grænsen. Men hvad sker der, hvis man ligger og leger lige på grænsen af stregen? Det oplevede Fleggaard i 2008, da de udsendte en af Danmarks mest omstridte videoreklamer i nyere tid. Videoen, som var en del af en større onlinekampagne, skabte stor debat da størstedelen af videoen gik ud på at vise nøgne kvinder springe ud fra et fly med faldskærm i bedste James Bond-stil. Nogle prominente mennesker i reklameindustrien, såsom Time Magazines Michael Arrington, var hurtige til at kalde videoen ”den bedste reklame nogensinde lavet”, mens andre fandt den både kønsdiskriminerende og ja, måske endda en smule mandschauvinistisk. Ikke desto mindre blev videoen en enorm succes, der hurtigt gik viralt og opnåede flere millioner visninger. Derudover steg antallet af besøgende på Fleggaards hjemmeside også fra 2 tusind – 10 tusind om dagen til op mod 40 tusinde om dagen.

Fleggaard Holding er det moderselskab der blandt andet driver Fleggaards 8 grænsebutikker. Selskabet omsætter årligt for hele 4 milliarder kroner og beskæftiger over 1500 medarbejdere. 

Fleggards motto er "Lige over grænsen", om det henviser til deres tilbud, eller det fact at deres forretninger alle ligger lige på den anden side af den Tyske grænse og tilbyder danskerne billige varer langt under dansk pris er der ingen som ved.

En ting er dog sikkert danskerne flokkes for at komme til at handle hos Fleggard

Fleggard går langt for at gøre det let for Danskerne og de sydsvenske regioner at komme ned og få hentet billige varer, busrejser kører dagligt og benytter man sig af Fleggards service om at bestille varerne på nettet i forvejen står det hele klar når man ankommer.

Fleggards udvalg er stort og der er mange penge at spare, specielt hvis man køber stort ind.

Fleggard er startet på Als hvor Fleggard Holding stadig ligger i dag. Fleggard valgte i 2010 at opkøbe  konkurrenten Calle og sidder nu på mere end halvdelen af grænsehandelen

Fleggard har 8 grænseforretninger i det nordlige Tyskland. Firmaet er startet i 1926 og har fra starten af fokuseret på ar arbejde i deres nærområde og de har gjort et så godt de i dag har en omsætning på over 2 milliarder.

Fleggard har lagt deres forretninger i forbindelse med større indfaldsveje i det nordlige Tyskland, det er let at komme til og man sikrer sig der er rigeligt med parkeringsmuligheder også for de større turistbusser som man arrangerer kommer til Fleggards forretninger fra Danmark og det sydige Sverige