Tiendeo official website

Tilbudsavis

9 dage tilbage

  Søger du efter de bedste SuperBrugsen tilbud?

  Hvis du søger efter de største SuperBrugsen tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra SuperBrugsen eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 SuperBrugsen-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste SuperBrugsen-katalog "Tilbudsavis" gyldig fra fra 19/7 til til 1/8 og gå i gang med at spare nu!

  Andre Dagligvarer kataloger

  • Logo Netto
  • Logo Rema 1000
  • Logo Lidl
  • Logo SuperBrugsen
  • Logo Føtex
  • Logo MENY

  SuperBrugsen, alle tilbuddene lige ved hånden

  Hvad gør man når man gerne vil have alle SuperBrugsens snegle og Bailey for sig selv? Sender en bombetrussel – selvfølgelig!

  Sådan gjorde i hvert fald en kvinde fra Vig en sen tirsdag aften, da hun fik lyst til lidt lækkert bagerbrød og en flaske Bailey. Først gemte kvinden sig i et lagerrum bagerst i butikken, hvorefter hun ringede til politiet med en bombetrussel rettet mod SuperBrugsen i Vig. Hurtigt blev hele butikken ryddet, og da alle var forsvundet, tog hun for sig af retterne. Kort efter opdagede de 10 medarbejdere der nu stod på fortovet udenfor butikken, at der stadig var en kvinde i butikken, selvom de havde rømmet hele butikken for mennesker sammen med politiet kort efter bombetruslen. Men de havde altså overset ”gerningsmanden”, som sad og spiste spandauer og snegle i butikken, hvilket hun skyllede ned med Bailey. Dagen efter åbnede butikken igen, mens kvinden blev afhørt og derefter løsladt. For hvis hun er så vild med SuperBrugsens bagerbrød, så skal hun næsten have lov til at nyde dem igen – så længe hun blot betaler denne gang.

  SuperBrugsen har helt siden 1991 været et af landets største supermarkedskæder med hele 229 butikker. Kæden er en del af Coop, og er dermed i familie med Kvickly, Dagli’Brugsen og andre.