Find SuperBrugsen i din by

Dette vil måske interessere dig om SuperBrugsen...

Hvad gør man når man gerne vil have alle SuperBrugsens snegle og Bailey for sig selv? Sender en bombetrussel – selvfølgelig!

Sådan gjorde i hvert fald en kvinde fra Vig en sen tirsdag aften, da hun fik lyst til lidt lækkert bagerbrød og en flaske Bailey. Først gemte kvinden sig i et lagerrum bagerst i butikken, hvorefter hun ringede til politiet med en bombetrussel rettet mod SuperBrugsen i Vig. Hurtigt blev hele butikken ryddet, og da alle var forsvundet, tog hun for sig af retterne. Kort efter opdagede de 10 medarbejdere der nu stod på fortovet udenfor butikken, at der stadig var en kvinde i butikken, selvom de havde rømmet hele butikken for mennesker sammen med politiet kort efter bombetruslen. Men de havde altså overset ”gerningsmanden”, som sad og spiste spandauer og snegle i butikken, hvilket hun skyllede ned med Bailey. Dagen efter åbnede butikken igen, mens kvinden blev afhørt og derefter løsladt. For hvis hun er så vild med SuperBrugsens bagerbrød, så skal hun næsten have lov til at nyde dem igen – så længe hun blot betaler denne gang.

SuperBrugsen har helt siden 1991 været et af landets største supermarkedskæder med hele 229 butikker. Kæden er en del af Coop, og er dermed i familie med Kvickly, Dagli’Brugsen og andre. 

Andre Dagligvarer butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.