Tilbudsavis

6 dage tilbage
Åbn tilbudsavis

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Dagli'Brugsen kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Dagligvarer kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Dagligvarer butikker i din by

Dagli'Brugsen, alle tilbuddene lige ved hånden

Dagli'Brugsen

Dagli´Brugsen er en kæde af mindre supermarkeder under COOP koncernen. Dagli´Brugsen er danskernes foretrukne nærbutikskæde og har siden 1992 været at finde over hele Danmark. Dagli´Brugsen har et bredere sortiment end discountforretningerne og et mål om at være din lokalbutik.

Se alle Dagli´Brugsens mange tilbud her på Tiendeo hver uge.

Dagli´Brugsen er en del af COOP koncernen og har tæt på 400 forretninger over hele landet. Sammen med den andre COOP forretninger dækker Dagligbrugsen 42 % af danskernes dagligvarekøb.

Dagli´Brugsen er danmarks største daglivare nærkæde. Dagli´Brugsen er mindre dagligvare forretninger og er at finde i de nærmiljøer hvor der er store bebyggelser og mindre byer hvor man kan holde kontakt til nærmiljøet i den lokale Dagli´Brugs.

Dagli´Brugsen er startet i 2002 og er en del af COOP koncernen. Dagli´Brugsen er danskernes førrende dagligvarenærbutik, Den nye udgave af den lille købmand henne på hjørnet.

 

Dagli´Brugsen og COOP sidder på næsten 40 % af det daglig indkøb i Danmark om dagen. Dagli´Brugsen omsætter sammen med COOP for mere end 44 milliarder om året.

Dagli´Brugsen går efter at være den lille lokale Dagli´Brugs som passer ind i nærmiljøet. Det er derfor du i næsten alle nærmiljøer i Danmark finder en Dagli´Brugsen forretning. Dagli´Brugsen er med 475 forretninger over hele landet det nye årtusind svar på den lokale købmand, som tidligere lå alle steder.

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk meddelelse