Tiendeo official website

Netto Tilbudsavis

2 dage tilbage

Søger du efter de bedste Netto tilbud?

Hvis du søger efter de største Netto tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Netto eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 3 Netto-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Netto-katalog "Netto Tilbudsavis" gyldig fra fra 21/5 til til 24/5 og gå i gang med at spare nu!

Andre Dagligvarer kataloger

  • Logo Zooplus DK
  • Logo Poppi Dyrecenter
  • Logo AC Perch's Thehandel
  • Logo Nespresso
  • Logo Damp24
  • Logo Supermarco

Netto, alle tilbuddene lige ved hånden

På deres YouTube-kanal NettoDK lærer de alle os Danskere hvordan man laver alt fra den perfekte Mortens and til en rigtig julegløgg helt fra bunden.

Hvordan laver man traditionel Dansk mad? Du ved, frikadeller sådan som farmor altid lavede dem, og svigermors helt perfekte risalamande? Det er netop hvad Danmarks største discountdagligvarekæde, Netto, forsøger at svare på igennem en ny række videoer på deres YouTube-kanal. I videoerne lærer kokke fra Nettos gourmet-leverandør, Løgimose, os alle hvordan man laver både risalamande, stegt and, vintersalat og meget mere. I en af videoerne forklarer kokken Anders Vald for eksempel hvordan man laver lækre æbleskiver fyldt med marcipan og æblekompot på kun få minutter. I en anden video kan man følge kokken Torben Bager mens han laver det Netto selv kalder ”Verdens bedste rødkål”. Opskrifterne på alle lækkerierne kan findes på Nettos hjemmeside.

Netto er en del af Dansk Supermarked og har 446 butikker i Danmark, hvilket gør dem til Danmarks største discountdagligvarekæde med en årlig omsætning på hele 17,9 milliarder kroner.