Fakta Tilbudsavis

Udgivet i dag
Åbn tilbudsavis

Tilbud fra Fakta

Søger du efter de bedste Fakta tilbud?

Hvis du søger efter de største Fakta tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Fakta eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Fakta-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Fakta-katalog "Fakta Tilbudsavis" gyldig fra 04/10/2022 til 12/10/2022 og gå i gang med at spare nu!

Andre Dagligvarer butikker

Fakta, alle tilbuddene lige ved hånden

Fakta vandt i 2015 CSR People Prize for at tage et særligt socialt ansvar.

Efter at Fakta ændrede deres slogan Fakta – gør det usvært arbejder Fakta på at være ”Danmarks (måske) flinkeste discountbutik”. Det gør de i deres butikker, hvor de vil gøre det nemmere og hurtigere for kunderne at handle, men det var ikke derfor de fik CSR prisen. Prisen fik de for at have udviklet et særligt uddannelsestilbud ”Klar til Start” til unge med Autisme Spektrum Forstyrrelser! Fakta hjælper de unge ind på arbejdsmarkedet med særlig træning, og lover jobgaranti når forløbet er slut. Fakta ansætter også langtidsledige og har et samarbejde med Hus Forbi, hvor sælgerene om vinteren må sælge inde i Fakta butikkerne, for ikke at fryse, og donationsknappen på flaskeautomaten går også til de hjemløse.

Fakta er ejet af COOP Danmark og består af 444 butikker i Danmark og 3 i Tyskland. Kæden står for 22 % af discount-dagligvaremarkedet i Danmark, og er derved Danmark 2. største discount kæde!

 

 

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Fakta kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Dagligvarer kategorien

Fortrolighedspolitik

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona