Tiendeo official website

Det rigtige sted at spare

2 dage tilbage

  Søger du efter de bedste 365discount tilbud?

  Hvis du søger efter de største 365discount tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra 365discount eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 365discount-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste 365discount-katalog "Det rigtige sted at spare" gyldig fra fra 11/6 til til 19/6 og gå i gang med at spare nu!

  Andre Dagligvarer kataloger

  • Logo Rema 1000
  • Logo Netto
  • Logo Lidl
  • Logo Føtex
  • Logo MENY
  • Logo SPAR

  365discount, alle tilbuddene lige ved hånden

  Fakta vandt i 2015 CSR People Prize for at tage et særligt socialt ansvar.

  Efter at Fakta ændrede deres slogan Fakta – gør det usvært arbejder Fakta på at være ”Danmarks (måske) flinkeste discountbutik”. Det gør de i deres butikker, hvor de vil gøre det nemmere og hurtigere for kunderne at handle, men det var ikke derfor de fik CSR prisen. Prisen fik de for at have udviklet et særligt uddannelsestilbud ”Klar til Start” til unge med Autisme Spektrum Forstyrrelser! Fakta hjælper de unge ind på arbejdsmarkedet med særlig træning, og lover jobgaranti når forløbet er slut. Fakta ansætter også langtidsledige og har et samarbejde med Hus Forbi, hvor sælgerene om vinteren må sælge inde i Fakta butikkerne, for ikke at fryse, og donationsknappen på flaskeautomaten går også til de hjemløse.

  Fakta er ejet af COOP Danmark og består af 444 butikker i Danmark og 3 i Tyskland. Kæden står for 22 % af discount-dagligvaremarkedet i Danmark, og er derved Danmark 2. største discount kæde!