Find Rema 1000 i din by

Dette vil måske interessere dig om Rema 1000...

Rema1000 har siden 2008 støttet Danmarks største frivillige organisation mod madspil, ”Stop Spild Af Mad”.

Madspild er et emne der har fået større og større plads i mediebilledet de sidste par år, men Rema1000 har arbejdet for at stoppe madspild i flere år igennem et samarbejde med organisationen Stop Spil Af Mad. Organisationen er medudvikler af en international erklæring mod madspild, men arbejder også med bl.a. at sørge for at give mad videre til hjemløse for at undgå madspild. For Rema1000 har samarbejdet blandt andet helt konkret betydet, at dagligvarekæden helt har droppet mængderabatter for at mindske risikoen for madspild ved for store indkøb. Derudover er Rema1000 også gået over til at sælge udvalgt frugt og grønt efter vægt i stedet for pr. styk, samt at sælge varer med kort holdbarhed til nedsat pris. Alt dette bliver gjort for at nedbringe de 47 kilo mad som hver dansker hvert år smider direkte i skraldespanden, og som koster samfundet 11,6 milliarder kroner årligt.

Der findes i Danmark og Norge hele 835 Rema1000 butikker, som alle bliver drevet på franchisebasis, hvilket vil sige at købmanden i hver enkel forretning styrer alt helt selvstændigt. Kæden åbnede første gang i Danmark i 1994. 

Andre Dagligvarer butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.