Tiendeo official website

Min Købmand Tilbudsavis

11 dage tilbage

Søger du efter de bedste Min Købmand tilbud?

Hvis du søger efter de største Min Købmand tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Min Købmand eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 4 Min Købmand-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Min Købmand-katalog "Min Købmand Tilbudsavis" gyldig fra fra 19/5 til til 2/6 og gå i gang med at spare nu!

Andre Dagligvarer kataloger

  • Logo Zooplus DK
  • Logo Poppi Dyrecenter
  • Logo AC Perch's Thehandel
  • Logo Nespresso
  • Logo Damp24
  • Logo Supermarco

Min Købmand, alle tilbuddene lige ved hånden

Min Købmand

Min Købmand er en kæde af mindre dagligvarerforretninger. Min Købmand er dagligvare forretninger som er synlige i lokalområdet, den lokale købmand som har åbent tidligt og lukker sent 7 dage om ugen, hvor du altid kan handle det du lige står og skal bruge.

Se alle Min Købmands tilbud her på Tiendeo hver uge.

Min Købmand er netop hvad navnet siger. Det moderne svar på den lille købmand som er i nærområdet og som kender dig og dine behov for indkøb både tidligt og sent. Min købmand er de forretninger som tidligere hed Kwik Spar. 

Samarbejdet er startet i oktober 2013 og er en nærmarkedskæde med over 200 forretninger.

Min Købmand er en del af Spar kæden og har over 200 nærmarkedforretinger i Danmark og 12.000 på verdensplan. Spar kæden er startet i Holland i 1923 og 12.500 forretinger på verdensplan.

Min købmand vil være en del af nærmiljøet og er aktive med sponsorater i lokal sportsforeninger mm.

 

Min Købmand er startet i Danmark i 2013 da de tidligere Kwik Spar købmand alle er blevet til Min Købmand.

Min Købmand har flere end 200 forretninger i Danmark, og en omsætning på mere end 350 millioner euro om året.

Min Købmand er lokalkøbmanden, den lille købmand som har det store sortiment. Min Købmand er med over 200 forretninger at finde over det meste af landet. Alle steder hvor der er et større kundegrundlag og hvor der er behov for en købmand der har lange åbningstider finder du Min Købmand.