Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Byggemarkeder kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Fortrolighedspolitik

Bygg

Byggemarkeder

De fleste af os har været i et byggemarked, og de er enorme, de har et sortiment som er så stort du kan finde alt du kunne tænke at bruge til enhvert tænkeligt projekt i hus og have. Deres sortiment varierer fra de mindste skruer til store havemaskiner og alt derimellem.

Leder du efter netop efter et helt særligt produkt til et særligt produkt til at få gjort projektet færdigt i hjemmet, så bliver det lettere at finde det når du bruger Tiendeo og på en gang kan få tilbud og ugeaviser fra de byggemarkeder som er i dit nærområde.

På Tiendeo finder du let de byggemarkeder som har specielle tilbud, to for en rabatter eller særlige medlemstilbud, eller andre rabatter og du finder let det du skal bruge til dine projekter.

Du vil på Tiendeo finde tilbudsaviser, reklamer fra mange byggemarkeder , ikke kun fra de store som Stark, Silvan og Bauhaus, men ogs fra mindre trælasthandler og andre udbydere, det gør det med sikkerhed lettere for dig at holde dig opdateret på gode tilbud i og omkring di nærområde.

Tiendeo finder du ikke kun de gode tilbud, men også adresser på forretningerne, fragtpriser, åbningstider og mailadresser.

Så hvorfor ikke lade Tiendeo.dk holde øje med tilbud og rabatter for dig mens du bruger tiden på at hygge med familien.

Det er helt gratis og uforpligtende at lade Tiendeo.dk holde øje med rabatter og tilbud fra byggemarkeder, så der er ingen grund til at lade være.