Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Velux kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Byggemarkeder netbutikker

Velux, alle tilbuddene lige ved hånden

Velux

Velux er startet af bygningsingeniør Villum Kaan Rasmussen som fik ideen til ovenlysvinduet og derved gjorde det muligt at sætte vinduer i skråe tage og udnytte luftsrum. Velux er kendt for deres ovenlysvinduer, de skrå tagvinduer og for de gardiner som passer til de skrå vinduer.

Se alle de gode tilbud og produkter på Velux hjemmeside eller besøg et af de byggemarkeder eller special forretninger som sælger velux produkter.

Velux har sloganet "Bring light to life", det er netop hvad de gør, bringer lys til der hvor du lever livet. Med deres løsninger for ovenlysvinduer, ovenlyskupler og lystunneler er de med til at give os lys næsten lige meget hvor vi befinder os.

Velux navnet er sat sammen af Ve som betyder ventilation og lux som betyder lys, luftventilation, det er jo hvad Velux giver os. Ud over vinduer i alle afskygninger så producerer Velux  også markiser, gardiner og persienner som passer perfekt til ders vinduer.

Velux er startet i 1941 og er i dag et datterselskab til VKR Holding A/S. Velux eksporterer og producerer deres produkter i det meste af den vestlige verden.

Forhandlere af Velux produkter findes over hele landet, Byggemarkeder, bolighuse, specialforretninger er der mange hundrede af over hele landet.

Forhandlere af velux produkter er over hele landet, der er aldrig langt til en forhandler af vinduer, markiser, gardiner eller andre produkter fra Velux. Så det er ikke svært at finde hverken produkter eller tilbud på Velux produkter.