Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Bauhaus kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Byggemarkeder butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Bauhaus...

Byggemarkedet BAUHAUS arrangerer Women’s Nights over hele landet, hvor kun kvinder må komme med for at lære mere om gør-det-selv.

Når der skal handles ind til det næste store byggeprojekt i hjemmet bliver manden ofte sendt af sted efter alt fra skruer til tømmer og en ny boremaskine. Men sådan behøver det ikke være, for hvem siger, at kvinder ikke lige så godt kan udføre den slags opgaver? Det mener BAUHAUS i hvert fald, og de har derfor i flere år nu arrangeret Womens Nights hvor kvinder kan komme og lære mere om gør-det-selv. Hver aften har et forskelligt tema såsom ”bliv forårsklar med BAUHAUS” og arrangementet bliver holdt i over 16 forskellige byer i Danmark, heriblandt både Herning, Aalborg, Odsense og mange flere. Arrangementerne er meget populære og skal tilmeldes forud på BAUHAUS’ hjemmeside. Men det er ikke kun i Danmark, at Womens Night har slået igennem. Også både i Tyskland og Spanien har konceptet taget landet med storm.

BAUHAUS kom til Danmark i 1988 efter at være blevet stiftet helt tilbage i 1960. Kæden har 16 butikker i Danmark og over 230 varehuse over hele Europa. 

Bauhaus motto er" Bauhaus er billigst", det er dog ikke et motto man bruger i dag, da det er misvisende siger ombudsmanden og det nye motto er "Bauhaus altid mere at komme efter. E stræben efter at altid have det som der bruges til arbejde i hus og have.

Bauhaus er der du tager hen når du skal bruge materialer, værktøj, haveredskaber eller andet til arbejde hjemme i huset/lejligheden eller i haven. I Bauhaus kan du få maling til stuen og det sidste nye i klinker til køkkent inden du lige henter en ny krukke til hortensiaerne i havecenteret. Der er rig muligheed for at få de du skal bruge til selv at foretage både store og mindre gør det selv projekter.

Bauhaus er et Tysk firma fra Mannheim som kom til Danmark i 1988. Firmaets danske hovedsæde ligger ved Tilst og dets første byggemarked blev bygget i Kolding.

Bauhaus er et internationalt firma med 203 Byggevarehuse i 17 lande. Men der er planer om yderligere ydbygning for at cementere deres position på markedet.

Bauhaus ved deres kundegrundlag er de større byer, derfor ser man ofte deres Byggemarkeder ved store indfaldsveje og ved centre hvor der er mulighed for at ramme deres primære kunder. Det er bestemt ikke et sjældent syn at se biler med trailere i weekenderne som henter materialer til weekendens projekter.