Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra XL-BYG.

Søger du efter de bedste XL-BYG tilbud?

Hvis du søger efter de største XL-BYG tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra XL-BYG eller alle andre butikker i Byggemarkeder-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra XL-BYG og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Byggemarkeder-kategorien som fx Farveland brochuren "Farveland Tilbudsavis." gyldig fra fra 23/7 til til 6/8.

Andre Byggemarkeder kataloger

  • Logo Harald Nyborg
  • Logo Bauhaus
  • Logo jem & fix
  • Logo XL-BYG
  • Logo Biltema
  • Logo Silvan

XL-BYG, alle tilbuddene lige ved hånden

De sælger en røgsuger der er med til at fjerne sundhedsskadelige partikler fra brændeovne. Og ja, disse partikler er faktisk et stort problem.

Ifølge Astma og Allergi Danmark er den forurenende luft fra brændeovne et stort problem som alt for få Danskere er opmærksomme på. Røg fra en brændeovne kan nemlig forurene indeklimaet i de stuer hvor de står tændt, og dette er i værste tilfælde sundhedsskadeligt. Det problem ville XL-BYG gerne være med til at få udryddet, og derfor er de nu begyndt at sælge en spøjs lille røgsuger, der lover at fjerne alle de farlige partikler samt optimere forbrændingen i brændeovnene. Røgsugere såsom den af mærket Draftbooster, som XL-BYG sælger, monteres enkelt og elegang på toppen af skorstenen og kan derefter styres indefra ved hjælp af en fjernbetjent stikkontakt. 

XL-BYG udspringer fra et indkøbssamarbejde kaldet Ditas og har i dag 146 butikker i Danmark, samt mange flere fordelt ud over resten af Skandinavien. Kæden omsætter i Danmark årligt for over 11 milliarder kroner. 

XL-bygs motto er " gør det ordentligt", noget som er let med deres mange gør-det-selv guides, de er med til at sikre alle projekter går let og problemfrit. 

Deres afdeling til professionelle håndværkere er lige så serviceminded og sikrer kvalitet.

Om du er handymand med byggeprojekter hjemme eller den professionelle håndværker, så tilbyder XL-byg rådgivning, vejledning og de materialer, som der skal bruges til at gøre byggeprojekterne ordentligt fra bunden af.

Det er vigtigt for XL-byg at gøre det grundigt fra bunden af og sikre den rigtige vejledning til både amatører og professionelle.

XL-byg er opstået på grundlaget af tidligere kæder som Råd og Dåd og Handy og er skandinaviens største kæde af byggemarkeder.

XL-byg har alene i Danmark 146 salgssteder, omsætter for over 11 milliarder hvert år og har mere end 3900 ansatte til at sikre deres høje standard bliver vedligeholdt.

Xl-byg er at finde alle steder, hvor der er indfaldsveje til større byer, og hvor der er let adgang med gode parkeringsforhold, så man let kan komme og hente selv store mængder materialer uden problemer.

XL-byg vil blive ved med at være en storspiller på markedet med deres indkøbsaftale med tyske Hagebau og deres mange salgssteder og udvidelser i andre skandinaviske lande.