Annoncering

Silvan Restsalg

Udgivet i går

Søger du efter de bedste Silvan tilbud?

Hvis du søger efter de største Silvan tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Silvan eller alle andre butikker i Byggemarkeder-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Silvan-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Silvan-katalog "Silvan Restsalg" gyldig fra 29/11/2022 til 13/12/2022 og gå i gang med at spare nu!

Andre Byggemarkeder butikker

Silvan, alle tilbuddene lige ved hånden

Igennem deres YouTube kanals ”how to”-videoer lærer Silvan os alle, hvordan man bliver bedre gør-det-selv mennesker i haven.

Silvan forsøger virkelig at leve op til deres ”vi gør det sammen” slogan på YouTube, hvor de på deres ”SilvanTV” kanal uploader gør-det-selv ”how to”-videoer på ugentlig plan. Kanalen er blevet ret så populær, med over 2000 abonnenter, og flere af deres videoer har opnået over 10.000 visninger. I en af deres mere populære videoer viser de for eksempel hvordan man laver en hængesofa, og det lader til, at YouTube-folket har taget godt i mod videoen, som har over 16.000 visninger. Men også andre videoer, såsom deres 5 minutter korte video om, hvordan man bygger en plantekasse, er blevet meget populære, med over 10.000 afspilninger. Silvan uploader månedligt nye videoer, så hvis man har et gød-det-selv problem, er SilvaTV ikke det værste sted at søge hen.

Med hovedkontor i Aarhus opererer Silvan 42 butikker i Danmark, hvoraf den første åbnede i 1968. Navnet Silvan stammer desuden fra det latinske ord for træ, silva – så bliver det vist ikke mere gør-det-selv. 

Der er også mulighed for at låne en tralier gratis. Det er kun 2 af de mange fordelstilbuds der er ved at være medlem af Silvan

Silvan har et stort udvalg af al hvad gør-det-selv handymanden kan begære,  du kan hente så at sige alle typer af materialer og alle typer af værktøj til at få klaret arbejdet i hus og have.

Silvan er handymandens andet hjem og der er rig mulighed for at få hjælp og blive klogere på gør-det selv projekter på Silvans skole.

Silvans første butik startede i Slagelse i 1968 og har i dag hovedsæde i Aarhus og er en del af af DT GROUP ejet af engelske Wolseley

Silvan har i Danmark over 40 forretninger  med over 5000 ansatte og i Sverige lidt færre, men man er i gang med at udvide med flere forretninger.

Silvans navn stammer fra det latinske navn for træ, en trælast handel med lidt mere end trælst i dag.

Silvan ved deres kundegrundlag er i de større byer, så derfor ligger deres byggevarehuse på indfaldsvejene til byerne, Med gode parkeringsforhold og med mulighed for let at få det du skal bruge til en god pris.

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Silvan kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Byggemarkeder kategorien

Fortrolighedspolitik

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona