Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Silvan kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Byggemarkeder butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Silvan...

Igennem deres YouTube kanals ”how to”-videoer lærer Silvan os alle, hvordan man bliver bedre gør-det-selv mennesker i haven.

Silvan forsøger virkelig at leve op til deres ”vi gør det sammen” slogan på YouTube, hvor de på deres ”SilvanTV” kanal uploader gør-det-selv ”how to”-videoer på ugentlig plan. Kanalen er blevet ret så populær, med over 2000 abonnenter, og flere af deres videoer har opnået over 10.000 visninger. I en af deres mere populære videoer viser de for eksempel hvordan man laver en hængesofa, og det lader til, at YouTube-folket har taget godt i mod videoen, som har over 16.000 visninger. Men også andre videoer, såsom deres 5 minutter korte video om, hvordan man bygger en plantekasse, er blevet meget populære, med over 10.000 afspilninger. Silvan uploader månedligt nye videoer, så hvis man har et gød-det-selv problem, er SilvaTV ikke det værste sted at søge hen.

Med hovedkontor i Aarhus opererer Silvan 42 butikker i Danmark, hvoraf den første åbnede i 1968. Navnet Silvan stammer desuden fra det latinske ord for træ, silva – så bliver det vist ikke mere gør-det-selv. 

Der er også mulighed for at låne en tralier gratis. Det er kun 2 af de mange fordelstilbuds der er ved at være medlem af Silvan

Silvan har et stort udvalg af al hvad gør-det-selv handymanden kan begære,  du kan hente så at sige alle typer af materialer og alle typer af værktøj til at få klaret arbejdet i hus og have.

Silvan er handymandens andet hjem og der er rig mulighed for at få hjælp og blive klogere på gør-det selv projekter på Silvans skole.

Silvans første butik startede i Slagelse i 1968 og har i dag hovedsæde i Aarhus og er en del af af DT GROUP ejet af engelske Wolseley

Silvan har i Danmark over 40 forretninger  med over 5000 ansatte og i Sverige lidt færre, men man er i gang med at udvide med flere forretninger.

Silvans navn stammer fra det latinske navn for træ, en trælast handel med lidt mere end trælst i dag.

Silvan ved deres kundegrundlag er i de større byer, så derfor ligger deres byggevarehuse på indfaldsvejene til byerne, Med gode parkeringsforhold og med mulighed for let at få det du skal bruge til en god pris.