Tiendeo official website

El-værktøjsavis uge 24-33

24 dage tilbage

  Søger du efter de bedste Bygma tilbud?

  Hvis du søger efter de største Bygma tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Bygma eller alle andre butikker i Byggemarkeder-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Bygma-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Bygma-katalog "El-værktøjsavis uge 24-33" gyldig fra fra 10/6 til til 11/7 og gå i gang med at spare nu!

  Andre Byggemarkeder kataloger

  • Logo Harald Nyborg
  • Logo jem & fix
  • Logo Bauhaus
  • Logo XL-BYG
  • Logo Biltema
  • Logo Silvan

  Bygma, alle tilbuddene lige ved hånden

  Bygma

  Bygma er et byggevarekæde, med trælast, byggemarkeder og håndværkerbutikker. Koncernen er fra 1952 og ændrede navnet til Bygma i 1992.

  Se alle Bygmas tilbud her på Tiendeo og shop mellem 16000 produkter.

  "Vi er Bygma, og vi er ikke for amatører" , Bygma sætte en ære i at kvaliteten er i orden fra starten af, gode materialer og gode produkter sikrer godt håndværk.

  Danskejede Bygma har over 16.000 produkter i deres sortiment og de sætter en ære i at deres produkter er af højeste kvalitet. Få ekstra tilbud med Bygmaster og tag Bygmas prisgaranti med i hatten, ingen må være billigere.

  Bygma er startet i 1952 under navnet Hjalmar wennerth A/S og var et agentur virksomhed med få ansatte.

  Bygma har i dag over 2000 ansatte, 47 salgsteder i Danmark og en årlig omsætning på mere end 5,5 milliarder kroner.

  Bygma ved at de skal være der hvor kunderne har let adgang for parkering, så i udkanten af de større byer finder man byggemarkedet, der hvor de har lagerplads og parkeringspladser.