Find Biltema i din by

Dette vil måske interessere dig om Biltema...

I en undersøgelse foretaget af to fysikere på Umea University viser det sig, at Biltema sælger den ultimativt bedste luftmadras på markedet.

Det lyder som en joke, men to fysikere fra Umea University i Sverige testede i 2013 fire forskellige luftmadrasser med elektriske pumper for endelig at finde ud af, hvilken var bedst. Deres resultat viste, at til trods for at Biltema’s madras havde den mest larmende pumpe, med hele 70,1 dB (decibel), så var det også den mest effektive pumpe til at få luften ud af madrassen efter brug. Da testen undersøgte hvilken madras der bedst holdt tæt røg Biltemas madras lidt bag ud af dansen, men til gengæld var den en klar vinder, hvad angik hvor komfortabel, den var at ligge på. Faktisk fandt 22 ud af 30 testpersoner, at Biltemas luftmadras ydede den bedste komfort. Til trods for at biltema er mest kendt for deres reservedele og gør-det-selv udstyr gik de altså derfor hen og vandt testen, og kan dermed sige, at de sælger den bedste luftmadras på markedet.

Den Svenskejede Biltemakæde af detailforretninger blev grundlagt i 1963 men kom først langt senere til Danmark, hvor der pt. findes syv varehuse. 

Andre Byggemarkeder butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.