Tiendeo official website

Biltema Tilbudsavis

3 dage tilbage

  Søger du efter de bedste Biltema tilbud?

  Hvis du søger efter de største Biltema tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Biltema eller alle andre butikker i Byggemarkeder-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Biltema-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Biltema-katalog "Biltema Tilbudsavis" gyldig fra fra 12/2 til til 2/3 og gå i gang med at spare nu!

  Andre Byggemarkeder kataloger

  • Logo Harald Nyborg
  • Logo Bauhaus
  • Logo XL-BYG
  • Logo Silvan
  • Logo jem & fix
  • Logo Stark

  Biltema, alle tilbuddene lige ved hånden

  I en undersøgelse foretaget af to fysikere på Umea University viser det sig, at Biltema sælger den ultimativt bedste luftmadras på markedet.

  Det lyder som en joke, men to fysikere fra Umea University i Sverige testede i 2013 fire forskellige luftmadrasser med elektriske pumper for endelig at finde ud af, hvilken var bedst. Deres resultat viste, at til trods for at Biltema’s madras havde den mest larmende pumpe, med hele 70,1 dB (decibel), så var det også den mest effektive pumpe til at få luften ud af madrassen efter brug. Da testen undersøgte hvilken madras der bedst holdt tæt røg Biltemas madras lidt bag ud af dansen, men til gengæld var den en klar vinder, hvad angik hvor komfortabel, den var at ligge på. Faktisk fandt 22 ud af 30 testpersoner, at Biltemas luftmadras ydede den bedste komfort. Til trods for at biltema er mest kendt for deres reservedele og gør-det-selv udstyr gik de altså derfor hen og vandt testen, og kan dermed sige, at de sælger den bedste luftmadras på markedet.

  Den Svenskejede Biltemakæde af detailforretninger blev grundlagt i 1963 men kom først langt senere til Danmark, hvor der pt. findes syv varehuse.