Tiendeo official website

Motion

Udgivet i går

Søger du efter de bedste Harald Nyborg tilbud?

Hvis du søger efter de største Harald Nyborg tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Harald Nyborg eller alle andre butikker i Byggemarkeder-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 6 Harald Nyborg-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Harald Nyborg-katalog "Motion" gyldig fra fra 28/9 til til 4/10 og gå i gang med at spare nu!

Andre Byggemarkeder kataloger

  • Logo Harald Nyborg
  • Logo Bauhaus
  • Logo XL-BYG
  • Logo Silvan
  • Logo jem & fix
  • Logo Stark

Harald Nyborg, alle tilbuddene lige ved hånden

Direktøren bag Harald Nyborg genfandt fornyligt sig selv som rockstjerne efter en periode med depression og stress på arbejdet.

Hvad gør man når arbejdet bliver for stresset, og man er ved at gå ned med en depression? Hvis man spørger Harald Nyborg direktør Erling Daell, er svaret at sammensætte et rockband og turnere over hele USA. For det var præcist hvad den danske Nyborg-konge gjorde efter en periode med stress og dyb depression. Og ikke nok med det, men bandet, som hedder Bullhoundz, har endda fået så forrygende en start, at de for nyligt havde den 10. mest solgte fysiske CD i Danmark - CD’er der selvfølgelig bliver solgt igennem direktørens Harald Nyborg, Daells Bolighus, samt Jem & Fix butikker. Bandet består ud over Erling af de to tidligere Georgia Satellites stjerne Rick Richards, og Mauro Magellan.

Harald Nyborg stammer helt tilbage fra 1904, men trods dens alder var kæden en af de første til at åbne en webshop i Danmark helt tilbage i 1997. Kæden består i dag af  32 butikker i Danmark og 13 i Sverige.