Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Harald Nyborg kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Byggemarkeder butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Harald Nyborg...

Direktøren bag Harald Nyborg genfandt fornyligt sig selv som rockstjerne efter en periode med depression og stress på arbejdet.

Hvad gør man når arbejdet bliver for stresset, og man er ved at gå ned med en depression? Hvis man spørger Harald Nyborg direktør Erling Daell, er svaret at sammensætte et rockband og turnere over hele USA. For det var præcist hvad den danske Nyborg-konge gjorde efter en periode med stress og dyb depression. Og ikke nok med det, men bandet, som hedder Bullhoundz, har endda fået så forrygende en start, at de for nyligt havde den 10. mest solgte fysiske CD i Danmark - CD’er der selvfølgelig bliver solgt igennem direktørens Harald Nyborg, Daells Bolighus, samt Jem & Fix butikker. Bandet består ud over Erling af de to tidligere Georgia Satellites stjerne Rick Richards, og Mauro Magellan.

Harald Nyborg stammer helt tilbage fra 1904, men trods dens alder var kæden en af de første til at åbne en webshop i Danmark helt tilbage i 1997. Kæden består i dag af  32 butikker i Danmark og 13 i Sverige.