Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste 10-4 Byggecenter kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Byggemarkeder butikker i din by

10-4 Byggecenter, alle tilbuddene lige ved hånden

10-4 Byggecenter

10-4 Byggecenter er startet som en klasisk tømmerhandel og har udviklet sig til et online byggemarked. Med samarbejdspartnere som Makita, Rockwool, Icopal og Weber for at nævne nogle få.

Medarbejderne er alle erfarne og giver gerne råd og vejledning til dine byggeprojekter.

Se alle de gode tilbud på 10-4 Byggecenter hjemmeside og klik dig til de gode tillbud på alt fra deres store sortiment.

10-4 Byggecenter siger selv at alt det du skal bruge kun er et klik væk med musen. 10-4 Byggecenter har fysiske alæg placeret rundt om i landet Blandt andet har 10-4 Byggecenter i København, Varde og Ringkøbing hvor det hele startede med en lille tømmerhandel

Når 10-4 Byggecenter nu er et online byggemarked har de selvfølgelig åbent 24/7, du skal bare finde 10-4 Byggecenter hjemmeside og bestille det du skal bruge til dine projekter og så leveres det på din adresse indenfor nogle få dage , selvfølgelig afhængig om varen er på lager.

10-4 Byggecenter er startet i 1947 af Henry Kjeldsen og i dag har 10-4 Byggecenter stadig lager hvor det hele startede i Ringkøbing

10-4 Byggecenter har 7 anlæg som dækker Danmark , 4 outlets , som de kalder knock-outlets og som er egentlige forretninger.

10-4 Byggecenter er unikke, deres onlinekoncept er med til at holde omkostningerne for forbrugerne nede også på mærkevarer som Morsø, Gori og Bosch.

Navnet 10-4 Byggecenter er taget fra trucker sproget hvor 10-4 betyder alt er i orden og det er hvad de gerne vil leve op til  at alt er i orden når man handler hos dem.