Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Stark kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Byggemarkeder butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Stark...

Er du klar til når stormen næste gang raser?

Det spørgsmål still byggemarkedet Stark igennem et storm tema på deres blog, hvor de forklarer hvad man bør gøre, hvis uheldet har været ude, samt hvordan man forbereder sig på den næste storm.

Mange Danskere har oplevet, at der er røget et træ eller et drivhus i en af de sidste års store storme. Til de uheldige, og til de der frygter næste storm, har Stark derfor sammensat en række blogindlæg, hvorigennem de sætter fokus på netop de Danske storme. I et af blogindlæggende beskriver byggemarkedet blandt andet de 10 ting man bør tjekke før stormen raser, hvad man skal gøre, når vinden har raset og boligen er skadet, de ting man skal huske, når man anmelder en stormskade og meget mere. I det første indlæg på bloggen beskriver Stark blandt andet, hvordan man bedst undersøger huset efter en storm. Her er deres bedste råd, at man i hvert fald tjekker tag, ydervægge, tagrender og nedløbsrør, skorsten og antenner, samt udestuer. Hvordan det bedst gøres, samt hvad man ellers bør være opmærksom på inden stormen raser næste gang kan alt sammen læses på Starks hjemmeside.

Byggemarkedskæden Stark ansætter i dag godt og vel 2300 mennesker på tværs af 90 byggemarkeder. Kæden blev startet i 1987 og ejes af DT Group, som også ejer byggemarkedskæden Silvan.