Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Stark.

Søger du efter de bedste Stark tilbud?

Hvis du søger efter de største Stark tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Stark eller alle andre butikker i Byggemarkeder-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Stark og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Byggemarkeder-kategorien som fx Bauhaus brochuren "Bauhaus Tilbudsavis" gyldig fra fra 29/9 til til 12/10.

Andre Byggemarkeder kataloger

  • Logo Harald Nyborg
  • Logo Bauhaus
  • Logo XL-BYG
  • Logo Silvan
  • Logo jem & fix
  • Logo Stark

Stark, alle tilbuddene lige ved hånden

Er du klar til når stormen næste gang raser?

Det spørgsmål still byggemarkedet Stark igennem et storm tema på deres blog, hvor de forklarer hvad man bør gøre, hvis uheldet har været ude, samt hvordan man forbereder sig på den næste storm.

Mange Danskere har oplevet, at der er røget et træ eller et drivhus i en af de sidste års store storme. Til de uheldige, og til de der frygter næste storm, har Stark derfor sammensat en række blogindlæg, hvorigennem de sætter fokus på netop de Danske storme. I et af blogindlæggende beskriver byggemarkedet blandt andet de 10 ting man bør tjekke før stormen raser, hvad man skal gøre, når vinden har raset og boligen er skadet, de ting man skal huske, når man anmelder en stormskade og meget mere. I det første indlæg på bloggen beskriver Stark blandt andet, hvordan man bedst undersøger huset efter en storm. Her er deres bedste råd, at man i hvert fald tjekker tag, ydervægge, tagrender og nedløbsrør, skorsten og antenner, samt udestuer. Hvordan det bedst gøres, samt hvad man ellers bør være opmærksom på inden stormen raser næste gang kan alt sammen læses på Starks hjemmeside.

Byggemarkedskæden Stark ansætter i dag godt og vel 2300 mennesker på tværs af 90 byggemarkeder. Kæden blev startet i 1987 og ejes af DT Group, som også ejer byggemarkedskæden Silvan.