Tiendeo official website

Løvbjerg 2024 uge 22

2 dage tilbage

  Søger du efter de bedste Løvbjerg tilbud?

  Hvis du søger efter de største Løvbjerg tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Løvbjerg eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Løvbjerg-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Løvbjerg-katalog "Løvbjerg 2024 uge 22" gyldig fra fra 23/5 til til 30/5 og gå i gang med at spare nu!

  Andre Dagligvarer kataloger

  • Logo Zooplus DK
  • Logo Poppi Dyrecenter
  • Logo AC Perch's Thehandel
  • Logo Nespresso
  • Logo Damp24
  • Logo Supermarco

  Løvbjerg, alle tilbuddene lige ved hånden

  Løvbjerg

  Løvbjerg er en dansk supermarked kæde som primært er at finde i det jyske. Frem til 1959 havde Løvbjerg kun en enkelt forretning, men derefter gik man i gang med at starte en kæde af supermarkeder.

  Senere har Løvbjerg været en del af Rema 1000 kæden, men er igen i dag selvstændig.

  Se Løvbjergs tilbud på dagligvarer her på Tiendeo hver uge.

  Løvbjerg er en klassisk fortælling om den lille købmandsforretning som fik vokseværk. Løvbjerg var en af de første i Danmark til at starte supermarkeder og en af de første som startede en discountforretning, dog uden den store succes i starten.

  Løvbjerg er den klassiske købmandsforretning som har vokset sig stor. Løvbjerg har i årenes været meget igennem. en lille købmandsforretning, en del af en stor Rema 1000 kæde og igen i dag er Løvbjerg en selvstændig forretningskæde. Løvbjerg har dagligvarerbutikker i jylland og på fyn.

  Løvbjerg blev i 1926 i Torsted ved Horsens af Christian Løvbjerg. Løvbjerg er i dag stadig ejet af familien Løvbjerg, 3 generation af købmænd

  Løvbjerg har i dag flere end 16 dagligvarerbutikker i Jylland og på Fyn. Løvbjerg har en omsætning på lidt over en milliard kroner og har over 350 ansatte.

  Løvbjerg ved de tidligere har været på forkant med udviklingen, men de er oppe mod nogle storspillere på det danske marked.

  På et meget konkurrencepræget marked ved Løvbjerg godt de er nødt til at få placeret deres forretninger hvor der er et stort kundegrundlag, så det er i byerne man i dag finder Løvbjerg.