Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Løvbjerg.

Søger du efter de bedste Løvbjerg tilbud?

Hvis du søger efter de største Løvbjerg tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Løvbjerg eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Løvbjerg og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Dagligvarer-kategorien som fx MENY brochuren "Gælder fra søndag til torsdag" gyldig fra fra 23/2 til til 29/2.

Andre Dagligvarer kataloger

  • Logo Rema 1000
  • Logo Netto
  • Logo Føtex
  • Logo Lidl
  • Logo 365discount
  • Logo Bilka

Løvbjerg, alle tilbuddene lige ved hånden

Løvbjerg

Løvbjerg er en dansk supermarked kæde som primært er at finde i det jyske. Frem til 1959 havde Løvbjerg kun en enkelt forretning, men derefter gik man i gang med at starte en kæde af supermarkeder.

Senere har Løvbjerg været en del af Rema 1000 kæden, men er igen i dag selvstændig.

Se Løvbjergs tilbud på dagligvarer her på Tiendeo hver uge.

Løvbjerg er en klassisk fortælling om den lille købmandsforretning som fik vokseværk. Løvbjerg var en af de første i Danmark til at starte supermarkeder og en af de første som startede en discountforretning, dog uden den store succes i starten.

Løvbjerg er den klassiske købmandsforretning som har vokset sig stor. Løvbjerg har i årenes været meget igennem. en lille købmandsforretning, en del af en stor Rema 1000 kæde og igen i dag er Løvbjerg en selvstændig forretningskæde. Løvbjerg har dagligvarerbutikker i jylland og på fyn.

Løvbjerg blev i 1926 i Torsted ved Horsens af Christian Løvbjerg. Løvbjerg er i dag stadig ejet af familien Løvbjerg, 3 generation af købmænd

Løvbjerg har i dag flere end 16 dagligvarerbutikker i Jylland og på Fyn. Løvbjerg har en omsætning på lidt over en milliard kroner og har over 350 ansatte.

Løvbjerg ved de tidligere har været på forkant med udviklingen, men de er oppe mod nogle storspillere på det danske marked.

På et meget konkurrencepræget marked ved Løvbjerg godt de er nødt til at få placeret deres forretninger hvor der er et stort kundegrundlag, så det er i byerne man i dag finder Løvbjerg.