Top tilbud hos Aalborg

Specialiteter for dig

Topbutikker

Indkøbscentre i Aalborg Se mere

Aalborg

 

Aalborg

Aalborg er midtpunkt for den nordlige del af Jyllands-området og byder derfor på et bred vifte af indkøbsmuligheder, så der er noget for enhver smag. I byens centrum finder man et rigt udvalg af mindre specialbutikker til den mere intime indkøbsoplevelse. Disse er lokaliseret omkring gaderne Bispengade, Gravensgade og Algade.


Men Aalborg har også forskellige varehusene og storcentre til de større indkøb. I hjertet af byen finder man Friis Shoppingcenter med 50 forskellige butikker. Her fokuseres der på fashion, også når det gælder bolig og livsstil.


I centrum finder man ligeledes varehuset Salling Aalborg, der tilbyder varer inden for beklædning, interiør,kosmetik og meget mere. I supermarkedet Salling Super satses der på høj kvalitet, friskhed og eksotiske produkter.

 

I udkanten af byen finder man Aalborg Storcenter med et endnu større udvalg blandt 75 specialbutikker og en Bilka med et stort udvalg af dagligvarer, møbler og elektronik.


Sidst, men ikke mindst, er der butikscentret Shoppen i sydvest med sine 20 forskellige butikker. Her tilbydes alt fra mode, interiør, sport og livsstil med et særligt fokus på eksklusivitet, specialvarer og indkøbs-events.

Tiendeo i din by

Se kataloger, brohurer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.