Tiendeo official website
  • Logo Rema 1000
  • Logo Netto
  • Logo Føtex
  • Logo Lidl
  • Logo Fakta
  • Logo Bilka

Hvilke tilbud kan jeg finde i Aalborg?

Find de bedste tilbud, som dine yndlingsbutikker i Aalborg tilbyder på Tiendeo. Se spisesedlerne fra Rema 1000, Netto, Føtex og gå ikke glip af nogen form for online rabatter. Her på Tiendeo har vi lige nu 282 aktive kataloger i Aalborg og 934-butikkerne.

Aalborg

 

Aalborg

Aalborg er midtpunkt for den nordlige del af Jyllands-området og byder derfor på et bred vifte af indkøbsmuligheder, så der er noget for enhver smag. I byens centrum finder man et rigt udvalg af mindre specialbutikker til den mere intime indkøbsoplevelse. Disse er lokaliseret omkring gaderne Bispengade, Gravensgade og Algade.


Men Aalborg har også forskellige varehusene og storcentre til de større indkøb. I hjertet af byen finder man Friis Shoppingcenter med 50 forskellige butikker. Her fokuseres der på fashion, også når det gælder bolig og livsstil.


I centrum finder man ligeledes varehuset Salling Aalborg, der tilbyder varer inden for beklædning, interiør,kosmetik og meget mere. I supermarkedet Salling Super satses der på høj kvalitet, friskhed og eksotiske produkter.

 

I udkanten af byen finder man Aalborg Storcenter med et endnu større udvalg blandt 75 specialbutikker og en Bilka med et stort udvalg af dagligvarer, møbler og elektronik.


Sidst, men ikke mindst, er der butikscentret Shoppen i sydvest med sine 20 forskellige butikker. Her tilbydes alt fra mode, interiør, sport og livsstil med et særligt fokus på eksklusivitet, specialvarer og indkøbs-events.