Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Fætter BR kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Legetøj og baby butikker i din by

Fætter BR, alle tilbuddene lige ved hånden

Fætter BR

Alle børn og barnlige sjæle kender Fætter BR og deres logo. Fætter BR er en dansk legetøjskæde som startede i Slagelse men nu har spredt sig langt ud over landets grænser. Fætter BR kan leverer alt det som børnetanker kan komme på at ønske sig af legetøj. Fætter BR er logoet som er kendt af alle i Danmark.

Se hver uge de mange tilbud fra Fætter BR på alt det legetøj som gør børn gladere. Fætter BR har altid noget som kan få smilene frem på børneansigterne.

Fra en simpel start i en enkelt forretning i provinsen er Fætter BR i dag en stor legetøjskæde med forretninger i flere lande. Fætter BR er i dag ejet af TOP-TOY A/S og er med deres målrettede jingles til reklamer og farvestrålende logoer en sikker vinder hos næsten alle børn.

Fætter BR er kendt af alle ud over det ganske land, fra Mols til Skagen kender man Fætter BR og deres logo ved samme navn.

Mange børn har sunget med på " Ved du hvad det bedste er, legetøj fra BR" mens reklamerne kører over skærmen.

Skal du bruge legetøj til enhver lejlighed så er det Fætter BR som er stedet.

Fætter BR blev startet i 1963 og er i dag blevet til 92 forretninger hvoraf 62 af dem er i Danmark, men alle prydet af Fætter BR logoet. Original logoet var tegnet af Hougaard.

Fætter BR har i deres 62 forretninger i Danmark ansat omkring 700, alle dedikerede til at bringe glæde på bærn ansigter og se deres øjne lyse når de går rundt i forretningerne.

Fætter BR ved i dag at deres kundegrundlag er der hvor familien Danmark handler, så storcentre og gågader ved indkøbsstrøg er der hvor man i dag ser deres forretninger. Fætter BR har flest forretninger i området omkring København, men det er ikke fordi man ikke er at finde ude i provinsen, ethvert sted med et kundegrundlag stort nok har en BR forretning