Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Kære Børn kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Legetøj og baby butikker i din by

Kære Børn, alle tilbuddene lige ved hånden

Kære Børn

Skal man bruge udstyr til baby og børn, så er det Kære Børn som man skal tage til. Kære Børn har online og i deres forretninger alt i baby udstyr og baby tilbehør. Kære Børn samarbejder med mærker som Baby Dan, Stokki og Voksi blandt mange.

Se alle de gode tilbud fra Kære Børn på deres hjemmeside, eller kig ind i en af deres forretninger og se deres enorme udvalg og varer på udsalg.

Kære Børn siger selv at de er danmarks største forretning med baby udstyr online. De har alt til både baby og til de lidt større børn på deres store web-shop og i deres forretninger over hele landet.

Kære Børn har mottoet "Alt dit barn har brug for", og med flere end 100 mærker i deres sortiment kan de levere på dette. Kære Børn har et stort økologisk sortiment i babytøj og andre babyprodukter.

Kæden er startet i 1996 og efter reorganiseringen i 2002 valgte man navnet Kære Børn. Siden har kæden via franchise spredt hurtigt.

Udover den meget velassorterede web-shop har Kære Børn 15 forretninger fordelt over næsten hele landet og planer er yderligere udvidelse i de kommende år.

Kære Børn ved at der er brug for kvalitet og at forældre ønsker de bedste til deres børn, så derfor har de Kære Børn forretninger ved næsten alle større byer over hele landet, det lagt sammen med Kære Børns store web-shop og enorme sortiment er med til at sikre deres position på markedet.