Tiendeo official website

Søger du efter de bedste Oriflame tilbud?

Hvis du søger efter de største Oriflame tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Oriflame eller alle andre butikker i Kosmetik og sundhed-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Oriflame og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Kosmetik og sundhed-kategorien som fx Helsam brochuren "Helsam Tilbudsavis" gyldig fra 29/05/2023 til 11/06/2023.

Andre Kosmetik og sundhed kataloger

  • Logo Matas
  • Logo Helsam
  • Logo The Body Shop
  • Logo Sephora
  • Logo Beautycos
  • Logo Yves Rocher

Oriflame, alle tilbuddene lige ved hånden

Oriflame

Oriflame er kosmetik, hudpleje og skønhedsprodukter til enhver og til favorable priser.

Oriflame benytter sig af multi-level marketing og har flere millioner som sælger ders produkter på privat basis, men der er også mulighed for at købe på deres store web-shop.

Se alle de gode tilbud på alt indenfor personlig pleje på Oriflames hjemmeside.

Oriflame er startet i Sverige og grundlagt af Jonas- og Robert af Jochnick. 

Navnet er taget fra Oriflamme, som er det kongelige fransk flag fra middelalderen.

Fra starten af ville Oriflame skabe drømme og visioner for mennesker og det er i dag stadig deres mål.

Oriflame har altid ville skabe drømme for mennesker. Som de selv sig er at når man ser godt ud har man det godt og tør række ud efter sine drømme.

Oriflame har over 100 forskere som konstant arbejder på at forbedre deres produkter og finde nye ingredienser til deres produkter.

Oriflame er startet i 1967 i Sverige og har siden spredt sig til 60 lande verden over med mere end 2 millioner sælgere.

Oriflame har planer om kontinuerlig udvikling af deres markeder og de er i konstant jagt på nye markeder til deres mange produkter. 

 

Oriflame kan du købe på deres store hjemmeside med tilhørende web-shop og resten af deres salg foregår ved multi-level marketing og salg. Home parties og events hvor man kan prøve og derefter købe deres produkter.