Tiendeo official website

Tilbud The Body Shop

Over 30 dage

  Tilbud fra The Body Shop

  Søger du efter de bedste The Body Shop tilbud?

  Hvis du søger efter de største The Body Shop tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra The Body Shop eller alle andre butikker i Kosmetik og sundhed-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 The Body Shop-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste The Body Shop-katalog "Tilbud The Body Shop" gyldig fra fra 2/11 til til 2/11 og gå i gang med at spare nu!

  Andre Kosmetik og sundhed kataloger

  • Logo Consol Solcenter
  • Logo Christianshavns Apotek
  • Logo Beauty Team
  • Logo Oriflame
  • Logo Yves Rocher
  • Logo MAC Cosmetics

  The Body Shop, alle tilbuddene lige ved hånden

  The Body Shop

  The Body Shop er en Britisk franchise kæde af forretninger som sælger kosmetikprodukter. The Body Shop er startet i 1974 og har fra starten af slået sig på at deres produkter ikke er testet på dyr og kan bruges af vegetarer. 

  The Body Shop blev i 2006 opkøbt af L'Oréal.

  Se alle tilbud fra The Body Shop her på Tiendeo hver uge.

  The Body Shop er en kæde som du finder i 54 lande verden over og over 2000 franchise butikker.

  The Body Shop er en virksomhed med socialt ansvar, ikke kun er deres produkter ikke testes på dyr, men The Body Shop er for Fair Trade og for at gøre noget godt for samfundet.

  The Body Shop var i 1974 den første forretning i verden som på den stor skala valgte at deres produkter ikke skulle være testede på dyr. Siden da har The Body Shop ikke set sig tilbage, der har været fart på. på under 40 har The Body Shop spredt sig til det meste af verden og deres slogans og motto om at være social bæredygtig og aldrig bruge forsøgsdyr. 

  The Body Shop er startet i 1974 af Anita Roddick og har hovedsæde i Little Hampton i West Sussex i Storbritanien.

  The Body Shop har i Danmark over 40 franchise forretninger og en omsætning som nærmer sig en milliard kroner.

  The Body Shop finder du mange steder i Danmark, men dog primært i byerne hvor mange som støtter de samme idealer som The Body Shop bor og arbejder.

  The Body Shop er derfor at finde i de større byer, i shopping centre, på gågader og og indkøbsstrøg og hvor de kan mde deres primære kunder i øjenhøjde. muligheden for at handle i deres web-shop er der også .