Tiendeo official website

Annoncering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Helsemin.

Søger du efter de bedste Helsemin tilbud?

Hvis du søger efter de største Helsemin tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Helsemin eller alle andre butikker i Kosmetik og sundhed-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Helsemin og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Kosmetik og sundhed-kategorien som fx Matas brochuren "Clarins Makeup" gyldig fra 23/03/2023 til 12/04/2023.

Andre Kosmetik og sundhed butikker

  • Logo Matas
  • Logo Helsam
  • Logo The Body Shop
  • Logo Helsemin
  • Logo Sephora
  • Logo Beautycos

Helsemin, alle tilbuddene lige ved hånden

Helsemin

Helsemin rammer lige midt i tidens trend, selvom kædern har eksisteret i en del år, så er de nu mere populære end nogensinde. Det organiske og det som er 100 % naturligt er det som Helsemin forhandler.

Helsemin kan hjælpe dig med alt fra kosttilskud, til organisk kaffe, over naturmedicin, vitaminer, mineraler, kosmetik og så har vi kun skrabet overfladen på hvad de fører i forretinger og online.

Se alle de gode tilbud og varer fra Helsemin på deres hjememside eller i deres mange forretninger over hele landet.

Helsemin er danmarks ældste kæde af helseforretninger. Deres mål er at rågive, vejlede danskerne til en mere naturlig og sundere hverdag.

Helsemin går op i bæredygtighed for alle deres produkter og kun de bedste kommer igennem nåleøjet til deres hylder.

Der har i de senere år været stor fokus på alternativ medicin, økologi og bæredygtige produkter og materialer. Der er her Helsemin får deres guldmedalje, deres uddannede personale, produkter af høj klasse og gode medlemstilbud giver alle en mulighed for at komme i gang med en mere naturlig livsstil og få et sundere og naturligt liv i en moderne hverdag.

Helsemin er startet i 1988 og har siden spredt sig til hele landet. Helsemin har med deres selvstændige forretninger et godt greb om markedet og er altid på forkant med udviklingen indenfor dette område.

Helsemin har 12 forretninger i Danmark og en yderst velassorteret web-shop. Deres planer er at udvide yderligere i de kommende år.

Helsemin ved de rammer ned i den trend som lige nu er i samfundet og at de er et storby fænomen og at de derfor er nødt til at at ligge deres forretninger i byerne. Centre og større byer kan man finde en Helsemin forretning i.